Huima - JPS 0-4

JPS voitti keskiviikkona Huiman lukemin 0-4. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä. Puoliajan ainoa maali oli tähän mennessä kauden komein, kun Mika Halonen upottei 30 metristä putoavan lehden aivan Huiman maalin ylänurkkaan. Ottelu säilyi tasaväkisenä, kunnes parikymmentä minuuttia ennen loppua Joonas Heino viimeisteli Antti Tolvasen vapaapotkun verkon perukoille. Tähän maaliin katkesi Huiman selkäranka ja JPS alkoi vyöryttää hyökkäyksiään kohti Huiman maalia. Ottelun lopussa vaihdosta kentälle kirmannut Mikko Huhtinemi viimeisteli vielä kahteen otteeseen.

JPS nähdään seuraavan kerran tositoimissa perjantaina 2.8. klo 19:00 alkaen Vehkalammella, kun vastaan asettuu sarjan kärkijoukkue FCV.