SC Riverball - JPS 1-0

JPS hävisi lauantaina Joensuussa pelatun ottelun lukemin 1-0. Ottelu oli kokonaisuudessaan varsin tasaista vääntäm istä varsin epätasaisella nurmikentällä. Kumpikaan joukkue ei pystynyt rakentamaan omaa peliänsä lyhytsyöttöpelillä, joten ottelu meni suurelta osin roiskimiseksi. Ensimmäisellä puoliajalla Riverballilla oli pari läpiajoa, mitkä Veli-Matti Tranberg hoiti tyylikkäästi. Myös JPS pääsi maistamaan tekopaikkoja, kun kärjessä viilettänyt Antti Neuvonen pääsi myös kokeilemaan lähietäisyydeltä maalintekoa. Kun tämäkään ei painunut sisään, päästiin tauolle 0-0 lukemissa.

Toinen puoliaiaka ei tarjonnut pelillisesti sen parempaa herkkua kuin ensimmäinenkään, mutta yksi maali kuitenkin nähtiin, kun maalinedushässäkässä pallo osui tällä kertaa topparina luutineen Alejandro Ylösen käteen. Tilanteesta tuomittu rankkari painui vastustamattomasti vasempaan alanurkkaan. Ottelun lopussa JPS ei saanut isoja maalintekopaikkoja, joten ottelu päätty lukemiin 1-0.

Kenttäolosuhteet eivät tällä kertaa olleet Jipsille suotuisat. Kuitenkin Riverballin voittoa voidaan pitää ansaittuna, sillä se pystyi luomaan Jipsiä paremmin maalintekopaikkoja.

JPS:n seuraava ottelu pelataan perjantaina 7.6. klo 19:00 Vehkalammella, kun vastaan asettuu sarjan kärkipäässä pyörivä SC KuFu-98. Tervetuloa!