JPS - BET 3-0

JPS otti tiistaina avausvoiton, kun BET kaatui 3-0. JPS otti ohjat käsiinsä heti ottelun alussa ja neljän minuutin kohdalla Antti Neuvonen karkasi iskemään lukemiksi 1-0 Eemeli Jokisen syötöstä. Alun JPS-vyörytyksen jälkeen ottelu hieman tasoittui ja BET pääsi myös kokeilemaan maalintekoa läpiajosta, mutta maalilla pelannut Teemu Holopainen hoiti torjunnallaan tilanteen kulmapotkuksi. Puolen tunnin pelin jälkeen Simo Ihalainen vapautti Gökhan Atesin karkuun. BET:n maalivahti hoiti ensimmäisen laukauksen, mutta Gökhan tuikkasi pallon maalivahdin alta maaliin. Jos ensimmäinen puoliaika alkoi Jipsin kannalta loistavasti, riemua riitti myös toisen puoliajan alkuun, kun Gökhan iski jo toisen osumansa komeasti pohkeellaan keskityspallosta. Peli alkoi loppua kohden kääntymään kohti JPS:n maalia, mutta Temppeli hoiti maalillaan tarvittavat tilanteet. Ehkä ottelun erikoisin suoritus nähtiin, kun BET:n maalintekoyritys kulmapotkusta muutti suuntaa maalinedushässäkässä. Maahan heittäydyttyään Temppeli nosti vielä kätensä pallon eteen pelastaen jälleen Jipsin takaiskumaalilta. BET jaksoi loppuun asti antaa painetta JPS:n puolustukselle, mutta vaarallisemmilta tilanteilta vältyttiin.

Lopputulos 3-0 oli Jipsille ansaittu. Tämä ottelu oli ylivoimaisesti kauden paras, vaikka jo edellinen SiPS-ottelu antoi jo aihetta odotuksiin. Ottelun onnistujia voitaisiin nimetä yksi kerrallaan, mutta riittäköön todeta, että jokainen punaisen asun päällensä pukenut hoiti tehtävänsä mainiosti, minkä seurauksena JPS oli joukkueena rautaa.

Tästä JPS jatkaa lauantaina Joensuuhun Riverballin vieraaksi, minkä jälkeen on parin viikon ottelutauko. Toivotaan, että tiistain peli-ilme säilyy lauantaina ja myös tauon jälkeen!