JPS - Huima 0-1

Sunnuntaina JPS ja Huima avasivat Itä- ja Keski-Suomen kolmosdivarilohkon Vehkalammen kentällä. Ottelu päättyi lopulta Huiman 1-0 voittoon. Tämän ottelun perusteella ainakin kaksi joukkuetta sijaitsevat JPS:n kausiennakossa täysin väärällä sijoituksella. Ensinnäkin Huima esitti täysin kolmosdivaritasoa vastaavaa peliä toisin kuin maaliskuun harjoitusottelussa. Toisaalta JPS ei voi jatkaa sunnuntain kaltaisia otteita, jos lohkon kärkisijoituksista halutaan taistella.

Ottelu oli varsin tasainen. JPS piti enemmän palloa, mutta Huima pääsi vastahyökkäyksistään välillä liiankin helposti vaarallisiin tilanteisiin. Ensimmäisen puoliajan paras hyökkäys JPS:n osalta johti Mikko Huhtiniemen mahdollisuuteen sijoittaa pallo tyhjään maaliin. Mahdollisuus kuitenkin kariutui, kun Huiman puolustaja torppasi Huhtiniemen takaapäin kumoon. Toisen puoliajan loppupuolella nähtiin ottelun ratkaisuhetket, kun aluksi Lasse Saari pääsi kokeilemaan rangaistuslaukausta, joka jäi tolppaan. Joitakin minuutteja myöhemmin Huiman Taavi Kuupponen pääsi karkaamaan JPS:n puolustukselta ja viimeisteli karvaan 1-0 voittomaalin.

JPS:n seuraava ottelu pelatataan lauantaina 4.5. klo 17:00 FC Vaajakoskea vastaan Jyskän tekonurmella.