Böördi otti Jyväskylän valtikan itselleen

rn

JPS lähti sarjan kakkospaikan kohtalon kannalta tärkeään otteluun paikallisvastustaja Blackbirdia vastaan siipirikkoisena ja tilanne paheni edelleen ennen ottelua, kun Simo Ihalainen totesi alkuverryttelyssä selkänsä pelikyvyttömäksi. Tämän jälkeen tilanne oli se, että penkillä oli yksi puolikuntoinen vaihtomies, joten vaihtoehtojen puutteessa toropaiset lähtivät otteluun kokoonpanolla, jossa miesten pelipaikat olivat vaihtuneet melko paljon normaalista.

rn

rn

Tasaisen kauden pelannnut Ihalainen joutui seuraamaan pelin vaihtoaition puolella selkäongelmien vuoksi.

rn

Liekö tämä kokoonpanosekaannus ollut syynä siihen, että Böördi iski heti ensimmäisellä minuutilla johtomaalin.  Simon Walker lähetti pitkän pallon, jonka Caius Forsberg jatkoi päällään boksiin, missä Sampo Ojala oli täysin vapaana, sai ottaa pelivälineen haltuunsa ja laukoa sen verkon perukoille.  JPS ei kuitenkaan täysin lamaantunut nopeasta johtomaalista ja ensimmäinen puoliaika palloiltiinkin melko tasaisesti. Jipsillä oli ensimmäisellä jaksolla jopa parempia maalipaikkoja kuin kotijoukkueella, mutta Justus Peitola, Jaakko Ahokas ja Antti Neuvonen eivät onnistuneet paikoistaan viimeistelemään.

rn

Toisen jakson alkuun punanutut lähtivät kovalla prässillä ja saivatkin painetta rastaiden päätyyn. Jakson ensimmäisen vartin aikana kentällä nähtiin myös ikäviä otteita, mutta räjähdysherkkä tilanne ei onneksi päässyt eskaloitumaan pahemmin. Jipsin hyvä alku palkittiin 56 minuutin kohdalla, kun Lasse Saari pamautti komeasti vapaapotkun aivan tolpan viereen noin 25 metristä. Tästä ei kuitenkaan mennyt kuin muutama minuutti, kun kotijoukkue siirtyi uudestaan johtoon. JPS menetti pallon keskialueella ja tästä lähti komea vastahyökkäys, jossa punaisten puolustus sahattiin reikäjuustoksi ja lopulta Jasin Abahassine siirsi kuulan tyhjään nuottaan. Toisen jakson edetessä pidemmälle alkoivat toropaisten jalat loppua ja Böördi pääsi pyörittämään välillä hyvinkin näyttävää syöttömyllyään. Kahdesti tämä mylly johti vielä maaliin, molemmat viimeisteli hattutempun iskenyt Abahassine. Näin Böördi otti ensimmäisen voiton Jipsistä pitkään aikaan ja riemu oli sen mukaista.

rn

rn

Toropaiset venyivät, mutta tänään rastaat olivat voittoisia.

rn

JPS:n esitys oli ensimmäisen tunnin ajan aivan mukiinmenevää, mutta viimeinen puoli tuntia joukkue oli melkoisessa narussa. Peli oli kuitenkin kokonaisuudessaan hyvää Kolmosen tasoa. Blackbird tuli otteluun selvästi latautuneempana ja halusi voittoa enemmän kuin JPS ja ottikin sen lopulta ansaitusti ja varmisti samalla sarjan kakkossijan.

rn

Blackbird – JPS 4-1 (1-0)

rn

1 min 1-0 Ojala

rn

56 min 1-1 Saari

rn

58 min 2-1 Abahassine

rn

70 min 3-1 Abahassine

rn

74 min 4-1 Abahassine

rn

JPS: Teemu HolopainenJonne Silonsaari, Joonas Heino, Aapo Autio (v), Riku LambergSimo Kinnunen (75 min Eemeli Jokinen), Jaakko Ahokas, Lasse Saari (v), Antti Neuvonen, Ville Kujanpää – Justus Peitola

rn

-VK-

 


Näytä lisää uutisia