Ennakko: JPS - Zulimanit

JPS pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa Vehkalammella perjantaina, kun vastustajaksi saapuu Kuopiosta Zulimanit. Toropaisilla on tämänkin jälkeen vielä kaksi ottelua Jyväskylässä, mutta ne ovat vieraspelejä Blackbirdia ja BET:tiä vastaan.

Edellisen pelin tappio SiPS:iä vastaan varmisti lopullisesti sen, että punanutut eivät taistele sarjan päätöskierroksilla lohkovoitosta, mutta viikon treeneistä päätellen virtaa riittää edelleen hoitaa loput pelit kunnialla. Ja panoksena toki on vielä Jyväskylän herruus.

JPS pääsee Zulimanit-otteluun mennyttä kautta peilaten hyvistä lähtoasetelmista, sillä päävalmentaja Mikko Huhtiniemi laskeskeli, että vaihtopenkille saadaan monikollinen luku pelaajia. Treenien perusteella Huhtiniemi odottaa kovia tehoja varsinkin kahdesta viime ottelusta puuttuneelta viime kauden maalikuningas Jaakko Ahokkaalta.

Zulimaneilla on ollut vaikea kausi ja he ovatkin sarjassa ennen neljää viimeistä kierrosta toiseksi viimeisenä kerättyään 17 pelistä 15 pistettä. Zulut ovat läpi kautta kärsineet Jipsin tavoin rosteriongelmista, mutta nyt joukkue on huhujen mukaan saamassa jopa vaihtopelaajia perjantain otteluun. Jipsillä on kalavelkoja maksettava Zuluille, sillä joukkueiden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen kevätkierroksella päättyi kuopiolaisten 2-1 voittoon.

Ottelu alkaa Vehkalammella klo 19.15. Vapaa pääsy ja kahvio palvelee.


Näytä lisää uutisia