Häyrynen, Nuttunen, Paajanen, Salopelto ja Stutzle poistuneet vahvuudesta

Toropaisten rosterista on lyhyen ajan sisällä poistunut viisi miestä erilaisista syistä.

Viime kauden ensimmäisestä ottelusta lähtien sitkeästä nivusvammasta kärsinyt Jipsin pitkäaikainen pelaaja Esko Häyrynen muutti Helsinkiin töiden perässä. Häyrynen ei vammansa vuoksi pelannut minuuttiakaan tällä kaudella.

Toinen tällä kaudella loukkaantumisen vuoksi minuuteitta jäänyt pelaaja, Niko Nuttunen, muutti myös samalle paikkakunnalle, hänkin töiden vuoksi. Nuttunen on puolestaan kärsinyt viime kauden lopusta saakka polvivammasta.

Joukkueen ehdottomiin luottopelaajiin kuulunut keskikentän työmyyrä Santeri Paajanen puolestaan lähti opiskelijavaihtoon Roomaan. Paajanen tullaan todennäköisesti näkemään punanutussa jälleen kauden 2013 syyskierroksella ellei AS Roma nappaa miestä riveihinsä. Lazion tarjoukset eivät kuulemma kiinnosta.

Toinen opiskelijavaihtoon lähtevä keskikenttämies on Aapo Salopelto. Hän pakkasi laukkunsa määränpäänään Barcelona ja on Paajasen tavoin vuoden verran reissussa. Salopellonkin peliminuutit jäivät tällä kaudella melko vähiin erinäisten loukkaantumisten takia.

Myös toppariosasto koki kolauksen, kun toinen pitkäaikainen JPS-soturi, kaikkien vastustajien suosikkipelaaja, Anton Stutzle muutti myös pois Jyväskylästä töiden vuoksi. Stutzlen uutena pääkallopaikkana toimii Hyvinkää. Vastustajien hyökkääjät ovat varmasti riemuissaan, kun tämä eittämättä sarjan kovin taklaaja ei ole enää koputtelemassa heidän säärisuojiaan.

 


Näytä lisää uutisia