Ennakko: JPS - Huima

JPS pelaa keskiviikkona toisen peräkkäisen kotiottelun sarjassa, kun Huima saapuu Äänekoskelta vieraaksi uuden rouhepeitteen saaneelle Vehkalammelle.

Kevätkierroksen peli Huimaa vastaan oli Jipsille todella vaikea, sillä Huima siirtyi toisella jaksolla jo kahden maalin johtoon ja lisäksi JPS pelasi miehen vajaalla Joonas Heinon ulosajon jälkeen. Toropaiset kuitenkin väänsivät itsensä tasoihin viimeisen kympin aikana Justus Peitolan kahdella osumalla.

Huima on pelannut tällä kaudella huomattavasti odotuksia paremmin ja on sarjassa sijalla seitsemän kerättyään 13 ottelusta 16 pistettä. Lisäksi Huima on sarjasijoituksista huolimatta ollut Jipsille perinteisesti todella vaikea vastustaja, joten täysi päivätyö sarjapisteiden eteen joudutaan varmasti uurastamaan. Huimasta kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota nuoriin Aristote Mbomaan, joka johtaa sarjan maalipörssiä sekä Mahmud Abdullah Aliin. Tämä parivaljakko on ollut parhaimmillaan lähes pysäyttämätön.

JPS:n pelaajatilanne on hieman muutamaa edellistä ottelua parempi. Nyt voidaan varmasti sanoa, että penkille saadaan monikollinen luku täysikuntoisia pelimiehiä. Puolustuslinja kokee kuitenkin lähes täydellisen renessanssin edellisestä ottelusta, sillä Marcus Åberg potee selkäänsä ja Erkka Pönni sekä Antti Vanhala polviaan. Puolustuksesta puuttuvat edellä mainittujen ohella Olli Vainio ja Jonne Silonsaari. Keskikentältä puuttuvat Roope Luomala sekä Simot Ihalainen ja Kinnunen. Lisäksi Anton Stutzle ja Santeri Paajanen ovat poistuneet joukkueen vahvuudesta muuton vuoksi. Viime pelistä pelikiellon vuoksi puuttuneet Aapo Autio ja Lasse Saari palaavat kokoonpanoon.

Peli alkaa Vehkalammella keskiviikkona klo 20. Kahvio palvelee.


Näytä lisää uutisia