Ennakko: 50-vuotisjuhlaottelu JPS - BET

rn

JPS pelaa keskiviikkona 50-vuotisjuhlaottelunsa Harjun stadionilla. Ottelun vastustajaksi on itseoikeutetusti valittu monivuotinen rakas paikallisvastustaja Blue Eyes Team. Ottelun oheistapahtumiin kuuluu muun muassa Jipsin taustahenkilöiden palkitsemisia ja puoliajalla suoritettava rangaistuspotkukilpailu JPS:n ja BET:in vanhojen pelaajien kesken.

rn

Itse otteluun JPS pääsee huomattavasti paremmista lähtöasemista kuin surulliseen syyskierroksen avanneeseen SaPa-otteluun, jossa punanutuilla ei ollut yhtään vaihtomiestä ja jossa molemmat maalivahditkin esiintyivät kenttäpelaajina. Nyt toropaiset ovat palailleet lomilta ja maanantain treeneissä olikin lähes parikymmentä pelaajaa paikalla, joten otteluun saataneen ainakin lähes täysi lapullinen pelaajia.

rn

Juhlapelin vastustaja BET on tällä hetkellä sarjassa kolmanneksi viimeisenä kerättyään kahdeksan pistettä kymmenestä ottelusta. Region’s Cupissa sinisilmät etenivät puolivälieriin, jossa tuli noutaja vastaan helsinkiläisen Konnun muodossa. BETillä on Jipsin tapaan ollut jonkin verran pelaajapulaa pitkin kautta, mutta tämä peli luulisi pelaajia kiinnostavan. BET on myös aina ollut Jipsille sarjatilanteesta huolimatta vaikea vastustaja, joten Harjulla nähtäneen mielenkiintoinen ja tiukka kamppailu.

rn

Tapahtuma alkaa keskiviikkona klo 18.15. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa juhlimaan 50-vuotiasta Jipsiä!


Näytä lisää uutisia