Ennakko: Region's Cup 5. kierros JPS - GBK II

JPS tavoittelee tiistaina Vehkalammen jalkapallostadionilla paikkaa Suomen Region's Cupin puolivälieriin eli kahdeksan parhaan joukkoon. Jipsin kanssa paikasta aurinkoon taistelee GBK II, joka saapuu testaamaan punanuttujen iskukyvyn aina Kokkolasta asti.

JPS:n näkymät lähdettäessä otteluun ovat pitkästä aikaa pelaajatilanteen osalta suhteellisen valoisat ja miehiä ollaan saamassa näillä näkyminen vaihtopenkki lähes täyteen. Mukana on toki edelleen puolikuntoisia pelureita, joiden pelikyvystä ei ole täyttä varmuutta. Kapteeni Aapo Autio on puuttunut useasta viime ottelusta häämatkansa vuoksi ja huomiseen peliinkään mies ei ilmeisesti vielä ehdi, mutta hänet nähtäneen kentällä jo perjantaina paikallisottelussa Blackbirdia vastaan. Joka tapauksessa tilanne on parempi verrattuna kesäkuun aiempiin otteluihin.

Vastustajasta Jipsin scoutit eivät ole hirveästi saaneet selville. GBK II pelaa Vaasan piirin Kolmosessa ja on 12 joukkueen sarjassa tällä hetkellä sijalla kymmenen. Joukkueen sarjakausi alkoi erittäin heikosti, mutta viimeisessä neljässä ottelussa saldo näyttää lukemia 2-1-1, joten joukkue lienee nousukunnossa. Region's Cupissa kokkolalaiset ovat tähän mennessä lähettäneet laulukuoroon Kannuksen Uran (9-0), IK Myranin (7-2) ja Jussin Pallon (5-0). Eli cupissa peli on ainakin kulkenut mallikkaasti.

Ottelu alkaa Vehkalammella tiistaina klo 20. Peliin on normaalisti vapaa pääsy ja kahviokin ehkä palvelee. Tervetuloa!


Näytä lisää uutisia