Ennakko: JPS - FCV

JPS palaa perjantaina lähes kolmen viikon sarjatauolta, kun vastassa on toropaisten kauden ensimmäisessä Jyväskylän derbyssä viime kaudella Kakkosesta pudonnut FC Vaajakoski. Tästä pelistä Jipsillä alkavatkin todelliset härkäviikot, jotka sisältävät 20 päivän aikajänteellä viisi sarjapeliä ja yhden Region's Cupin ottelun.

JPS lähtee paikallistaistoon kohtuullisen hyvistä asetelmista. Takana on pitkästä aikaa treenejä, joissa on paikalla ollut reilusti yli 10 pelaajaa. Pitkäaikaispotilaslista, johon kuuluvat Mikko Huhtiniemi, Niko Nuttunen, Esko Häyrynen, Veli-Matti Tranberg ja Jukka Hanhela on saanut valitettavasti lisäystä Jaakko Hanhikoskesta, jonka polvi ei tällä hetkellä kestä jalkapallon pelaamista ja hän on täten sivussa toistaiseksi. Pitkäaikaispotilaiden lisäksi loukkaantumisten vuoksi pelistä puuttuvat varmasti  Lasse Saari, Roope Luomala, Aapo Salopelto ja Sami Myllymäki. Muutaman pelaajan yllä roikkuu lisäksi kysymysmerkki ja heidän pelikuntonsa selviää vasta ottelun alla, mutta tästä huolimatta vaihtopenkille ollaan saamassa useitakin pelaajia.

FCV on tällä hetkellä sarjassa toisena kolmella voitolla, yhdellä tasapelillä ja yhdellä tappiolla. Joukkueen käyrä on alun jälkeen ollut hieman laskeva ja kahdesta viime ottelusta (JoPS sarjassa ja BET Region's Cupissa) onkin tuloksena ollut tappiot. Joukkueen tilanteesta on muuten vaikea sanoa mitään, sillä joukkueen kotisivut eivät juurikaan tietoa tarjoa.

Ottelu alkaa Vehkalammella perjantaina klo 19.45. Peliin on normaalisti vapaa pääsy ja kahvio palvelee.

JPS:n kapteeni Aapo Autio on toiminut myös FCV:n kapteenina. Näyttöhalut vanhaa seuraa vastaan ovat varmasti kovat.

 

 

 


Näytä lisää uutisia