Ennakko: JPS - SaPa

Jipsin sarjakauden avaus vihdoin käsillä ja ensimmäisenä punakoneen käsittelyyn Vehkalammen hornankattilaan saapuu Savon Pallo eli SaPa Pieksämäeltä. JPS ja SaPa kohtasivat viime kaudella kahdesti. Ensimmäinen ottelu Jyväskylässä oli täydellinen läpikävely, joka päättyi Jipsin 10-0 voittoon. Toisessa kohtaamisessa Pieksämäellä sarjan päätöskierroksella oli vastassa aivan erilainen, syyskierroksella sisuuntunut SaPa, joka antoi tiukan vastuksen nousukarsintoihin valmistautuneille punanutuille. Ottelu päättyi vaiherikkaiden käänteiden jälkeen toropaisten 3-5 vierasvoittoon.

SaPa:n tilanne ennen kauden alkua on melkoisen suuri mysteeri, sillä joukkue ei ole pelannut ilmeisesti kuin kaksi harjoitusottelua, joista molemmista on tuloksena ollut tappio. Myöskään joukkueen kotisivut eivät pelaajalistan lisäksi tarjoa mitään vihjeitä joukkueen iskukyvystä. Pelaajalistassa huomiota herättää viime kaudella muutaman ottelun Jipsin riveissä pelannut Ville Hämäläinen.

JPS pääsee avausotteluun paremmista asetelmista kuin yhteenkään aiempaan peliin, sillä sairastupa on pikkuhiljaa tyhjenemään päin pitkäaikaisluokkaantuneita lukuun ottamatta. Hieman huolta herättävät pre-seasonilla vahvasti esiintyneiden Justus Peitolan ja Jarkko Jokirannan pelikuntoisuus, joka selvinnee vasta juuri ennen ottelua. Päävalmentaja Mikko Huhtiniemi on tyytyväinen joukkueen tilanteeseen ennen sarja-avausta. "Hyvillä mielin lähdetään SaPa:a kaatamaan. Terveystilannekin näyttää pitkästä aikaa hieman valoisammalta. Oikeastaan ainoana huolenaiheena itselläni on joukkueen vireystila sunnuntain murskavoiton jälkeen (MultiAnts 15-0). Samanlaisella kävelyvaihteella ei varmasti tule tulosta torstaina, mutta eiköhän jengi saada viritettyä oikeaan vireystilaan."

Ottelu alkaa torstaina klo 19.45 Vehkalammella. Tervetuloa kannustamaan JPS kauden avausvoittoon! Kahvio palvelee normaalisti.

Joukkueen kapteeniksi nostetulta Aapo Autiolta odotetaan kentällä esimerkillistä johtamista ja tietenkin maaleja

Jaakko Ahokas ei ole pre-seasonilla osunut totuttuun tapaan. Sarjan viime kauden maalikuninkaalta odotetaan ketsuppipullon avautumista.

-VK-


Näytä lisää uutisia