Ennakko: Suomen cup 4. kierros FC Peltirumpu - JPS

JPS matkustaa sunnuntaina Kouvolaan, jossa se kohtaa Lehtomäen kentällä FC Peltirummun Suomen cupin 4. kierroksen merkeissä. FC Peltirumpu on vuonna 2003 kaveriporukkana perustettu seura, joka pelaa tällä hetkellä Kaakkois-Suomen piirin Nelosessa, jossa se sijoittui toiseksi kaudella 2011.

Peltirumpu on pelannut Suomen cupissa jo kahdesti, toisella kierroksella tuli voitto IPS:sta lukemin 3-0 ja kolmannella kierroksella lauluun lähti VoPpK 2-1 lukemin. JPS ja Peltirumpu eivät ole koskaan kohdanneet, joten vastustajan pelitavasta ei sen suurempaa tietoa ole. Toki valmentaja Huhtiniemi on vanhana kouvolalaisena varmasti kääntänyt kaikki kivet informaatiota saadakseen. Muutama kovissa marinadeissa keitetty pelaaja Peltirummun riveistä joka tapauksessa löytyy. Heistä mainittakoon Heikki Pulkkinen, jolla on vyöllään peräti 137 Veikkausliigaottelua Allianssin ja MyPa:n riveissä. Lisäksi Niko Hänninen on edustanut HIFK:iä Ykkösessä. Vastustajan sarjatason ei siis pidä antaa hämätä ja tiedossa on varmasti kova taisto jatkopaikasta.

JPS pääsee otteluun suhteellisen hyvistä lähtöasetelmista. Joukkueen kapea rosteri ja lukuisat loukkaantumiset tuottavat edelleen omat ongelmansa, mutta lähes kaikki kynnelle kykenevät saadaan sunnuntaina liikkeelle, joten penkillä on toivottavasti hieman enemmän väkeä kuin cupin edellisessä ottelussa Ilvestä vastaan.

Peli alkaa sunnuntaina klo 16.00. Ottelun voittajalla on cupin 5. kierroksella edessään kotiottelu Rauman Pallo-Iiroja vastaan.


Näytä lisää uutisia