JPS:n avausjakso jätti pisteet Varkauteen!

Tapaninpäivältä siirretty ottelu WP-35 - JPS pelattiin keskiviikkona 11.1 Varkauden Kämärillä!

Hienoisessa lumisateessa aloitettiin tiukka vääntö. JPS ei saanut avausjaksolla tiivistä puolustuspelaamistansa toimimaan ja WP-35 määräsi tahtia. Ensimmäinen maali nähtiin jo 5 minuutin kuluttua. Iiro Karppinen pääsi tuikkamaan läheltä 1-0. Jakson puolessa välissä Joel Sundström rankaisee JPS:n puolustusvirheestä siirtäen kotijoukkueen 2-0 johtoon. JPS:n hyökkäyksiin lähdöt olivat haparoivia ja peli ei tuntunut lähtevän toimimaan. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen ottaa Mika Sillgren aikalisän, mutta se vielä toivottua tulosta saa aikaan. Lasse Laakkonen lyö puolustuksen jaloista taukotilanteeksi 3-0.

Lumisade oli tauonnut ja olusuhteet mainiot.  "Silun" puoliaika puheet tuntuivat ryhdistäneen vierailijoita. Puolustukseen saatiin puhtia ja sitä kautta myös hyökkäykset lähtivät paremmin liikkeelle. Toista jaksoa ei oltu pelattu kuin 4 minuuttia , kun Visa Knuuttila lyö kulmasta JPS:n avausmaalin. Viisi minuuttia myöhemmin Matti Oksanen pamauttaa myös kulman verkon perukoille  ja tämän seurauksena WP-35 ottaa aikalisän. Kotijoukkue sai muutaman vaarallisen hyökkäyksen, mutta tolppia lähemmäs se ei päässyt. "Punanutuilla" oli tarjolla myös kavennusosumaan paikkoja. JPS:n kiri keskeytyi jäähysumaan. Jopa kolme pelaajaa jäähyllä saman aikaisesti!  JPS-vahti Alex Baranov torjuu rangaistuslyönnin ja toisessa päässä Ari-Pekka Aho venyy hienoon kaksoistorjuntaan, estäen JPS:n tasoituksen synnyn. 78 minuutilla Joni Kauhanen lyö takaylänurkkaan 4-2. JPS pyristeli, mutta WP-35 korjasi voiton ja jatkaa pudotuspelipaikan metsästystä. Mainittakoon, että WP:n toinen valmentaja Harri Kauhanen puki peliasun ylleen ja saalisti kaksi syöttöpistettä. Pelin lopussa sattui ikävä päähän kohdistunut taklaus/huitominen, jota tuomaristo ei huomannut! Mikko Böhm tuli vaihtoon verta vuotavana lyöden protestiksi mailansa  laitaan, saaden vielä käytösrangaistuksen!

Neljän ottelun vieraspeliputkesta JPS saalisti siis vain yhden pisteen! Nyt on vuorossa sitten kotiotteluita, jossa pistepussin jonkinlainen lisäys olisi toivottavaa! Näin pudotuspelipaikka haaveet pysyisivät elossa!

JPS pisteet: Visa Knuuttila 1+0, Matti Oksanen 1+0, Tuomas Rintala 0+1 ja Joni Vuopio 0+1. mv. Alex Baranov

Jäähyt:  WP-35  0 min.   JPS 50 min.

erotuomarit: Tuhkanen - Juvonen - Väisänen