BANDYLIIGA

JPS taisteli pisteen!!!

JPS lähti toiseen etelän kiertueen otteluunsa parantamaan peliään. Vastaan luisteli kahden edellisvuoden mestari HIFK. JPS aloitti ottelun passiivisesti ja tiiviillä puolustamisella. HIFK painoi päälle luoden vaarallisia tilanteita sekä tukun kulmalyöntejä. JPS kesti kuitenkin pitkään hyvän onnen (kolme tolppaa) ja Matti Viitasen johtaman uhrautuvaisen puolustuksen ansioista. Pelin 32. minuutilla loistavasti pelannut JPS-vahti Aatu Valtonen vapauttaa heitollaan Matti Oksasen, joka sijoittaa varmasti pallon HIFK-maaliin! 40.minuutin kohdalla JPS:n purkupallo epäonnistuu ja vastahyökkäyksestä tutkapari Larsson-Ojanen sahaa JPS-puolustuksen kahtia. Ojanen pistää pallon tyhjiin ja puoliaikatulos 1-1 oli tosiasia!

Toisen jakson alkupuolella HIFK onnistuu vihdoin kulmalyönnistä. Maalintekijänä jälleen Aku Ojanen. HIFK:n  vyörytys jatkui kovana, mutta JPS pääsi peliin mukaan aktiivisemmin! Kenttäpeli tasaantui ja paikkoja oli molemmilla joukkueilla. Nuoret maalivahdit HIFK:n Christoffer Huber ja JPS:n Aatu Valtonen esittelivät paraatitorjuntojaan. Molemmat palkittiinkin joukkueidensa parhaina! Hiukan ennen loppua pääsee paluupallosta kaaren tuntumasta Niko Herranen lyömään vastuttamattomasti riemukkaan tasoituksen!

JPS.n peli-ilme oli aivan eri luokkaa kuin edellisenä päivänä Porvoossa. Kova taistelu ja pieni ripaus onnea toi tuliaisena tärkeän pisteen hallitsevalta mestarilta! Pelit jatkuu jo  tulevana keskiviikkona, kun tapaninpäivältä siirretty ottelu WP-35 - JPS pelataan Varkauden Kämärillä!

JPS pisteet: Matti Oksanen 1+0, Niko Herranen 1+0, Aatu Valtonen 0+1 ja Tuomas Rintala 0+1.mv. Valtonen

Jäähyt: HIFK  20 min.    JPS 20 min.

Erotuomarit: Wallen - Juvonen - Väisänen