Veiterä väänsi kotivoiton !

JPS lähti kohti itärajaa ilman luottopuolustajaansa Visa Knuuttilaa ja lisäksi muutama pelaaja oli flunssa-toipilaana mukana! Ensimmäisen jakson alku oli tarkkaa puolustamista molemmilta ryhmiltä. JPS ehkä loi tilanteita paremmin, niissä kuitenkaan onnistumatta. Peli oli ehtinyt vanhentua 24min., kun kotijoukkue tekee avausosumansa rangaistuslyönnistä Manu Puumalaisen toimesta. Kolme minuuttia myöhemmin Veiterän hahmo Miikka Tujula aloittaa maalitehtailunsa ja tilanne 2-0. JPS painoi jakson lopulla vimmatusti. Tuomas Rintala avaa JPS:n maalitilin. Jaakko Liukkonen syöttää Rintalalle, joka ajaa pieneen kulmaan pistäen pallon tarkasti takatolpan viereen!Veiterän puolustus joutuu rikkomaan Matti Oksasta, joka itse lyö rangaistuslyönnin varmasti verkkoon. Taukoa lähdettiin viettämään lukemissa 2-2.

Pieni lumikerros toisen jakson alkuun piti pelin hienoudet hieman piilossa, koska jäässä pelaaminen vaikeutui. Jakson maalinteon aloittaa jälleen Veiterä. Antti-Juuso Ropo siirtää kotijoukkueen 3-2 johtoon. Kolme minuuttia myöhemmin Tujula on yksin läpi, eikä erehdy. 62min.,  Joni Vuopio lyö hyvän vaparin ja Niko Herranen kaventaa paluupallosta 4-3. Viisi minuuttia myöhemmin pallo putoaa Jarkko Kinnuselle JPS-maalin eteen, josta Kinnunen siirtää Veiterän jo 5-3 karkumatkalle. Pelikellossa 70min., kun Miika Putkonen tekee maalinedustahässäkästä kavennuksen 5-4. JPS painoi päälle ärhäkästi hakien tasoitusta. Vuopion ja Rintalan avopaikat sekä muutamat kulmalyönnit eivät tuoneet palkintoa tällä kertaa. Ottelun lopussa saa JPS pari jäähyä turhista mielenilmaisuista, jotka tosin pulpahtelivat erotuomareiden selvistä virheistä. Miikka Tujula kiertää pelin viimeisellä sekunnilla Veiterä-vahdin pitkästä heitosta jälleen tekopaikkaan ja sinetöi kotijoukkueen voittonumerot 6-4. JPS:n parhaana palkittiin Sampsa Purhonen.

JPS pisteet: Tuomas Rintala 1+0, Matti Oksanen 1+0, Niko Herranen 1+0, Miika Putkonen 1+0, Jaakko Liukkonen 0+1 ja Joni Vuopio 0+1. mv. Valtonen

Jäähyt: JPS 30 min+OR.  Veiterä 30min.

erotuomarit: Niiranen- Oksanen-Tuhkanen