BANDYLIIGA

JPS kaatoi avauksessaan OLS:n!!

 JPS matkasi bandyliigan sarja-avaukseen Ouluun OLS:n vieraaksi. Pisteitä Oulusta ei ole juurikaan herunut, mutta nyt oli aika kääntää uusi lehti. JPS otti kovan puristuksen jälkeen 4-3 voiton!!

 JPS:n avausmaali bandyliigassa 2011-2012 syntyi pelin 10. minuutilla. Tuomas Rintala löi komeasti kaaren tuntumasta etukulmasta sisään. OLS kaventaa, kun Jarmo Mällinen karkaa läpiajoon maalivahdin heitosta. 20min. kohdalla Mikko Böhm lyö kulmasta 1-2. OLS:n ollessa kahden vajaalla kuljettaa Niko Herranen päättäväisesti päätyyn ja passaa Böhmille, joka lataa taukotilanteeksi 1-3. JPS puolusti kurinalaisesti ja pakotti OLS:n turvautumaan useasti pitkiin palloihin!

 Toiselle jaksolle oli OLS muuttanut peliään ja voimakas myötätuuli apunaan painoi vahvasti JPS-päätyyn. Aluksi maalinteossa onnistui kuitenkin JPS. Matti Oksanen vapautti Sampsa Purhosen puolittaiseen läpiajoon ja "Sande" lakaisi pallon hallitusti takanurkkaan! JPS-vahti Aatu Valtonen taisteli maalinsa suulla leijonan lailla, tehden tukun loistavia torjuntoja! 76min. pelikellossa, kun Tommi Pikkuhookana kaventaa kulman jälkitilanteesta  2-4. 3 min. myöhemmin Mällinen lyö kulman aivan maalin kattoon tuoden OLS:n jo maalin päähän! LIsäajan lopuksi OLS:lla oli vielä kulma, mutta JPS puolustus peitti lyönnin uhrautuvasti. Tähän lyöntiin päättyi ottelu ja OLS.n sinnikäs takaa-ajo! JPS korjasi riemuvoiton lukemin 3-4. Toisella jaksolla JPS:n puolustuksen välimatkat venyivät ja OLS vyörytti vaarallisesti. Tosin oli "Jipsilläkin" muutamia paikkoja sekä selvä puhaltamatta jäänyt rangaistuslyönti!

 Kaiken kaikkiaan hieno sarja-avaus, joka antaa uskoa jatkoon! Pienen levon jälkeen on edessä uusi koitos ja ankara taistelu pisteistä ToPV:n vieraana! 

JPS pisteet: Mikko Böhm 2+0, Tuomas Rintala 1+0, Sampsa Purhonen 1+0, Joni Vuopio 0+1, Niko Herranen 0+1 ja Matti Oksanen 0+1. MV: Valtonen

Jäähyt: OLS 30min.   JPS 30 min.

erotuomarit: Mård - K.Siniaalto- Rekilä

 

Aatu Valtonen palkittiin JPS:n parhaana!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala