BANDYLIIGA

Bandyliiga alkaa - Oletko valmis!!

 Taas on se aika, kun alkaa tositoimet sekä armoton pisteiden metsästys. JPS:n bandyliigajoukkue matkaa lähes jo totuttuun tapaan alkajaisiksi pohjoisen kiertueelle.

 Lauantaina 19.11 vastaan asettuu Pakkalan tekojäällä viime vuosien kestomenestyjä OLS, joka yllättäen jäi viime kaudella neljänneksi. "Jipsillä" ei kovin paljon ole jäänyt kerrottavaa viime aikoina Oulun vierailuilta. Nyt olisi aika jo kääntää pikkuhiljaa kurssia myös tässäkin asiassa. OLS on kuitenkin tänäkin vuonna varteenotettava tekijä sarjan aivan kirkkaampiin kärkikahinoihin. Muutaman pelaajan vaihdokset ovat tuskin sekoittaneet pakkaa niin, etteikö Oulussa edellen puhuttaisi mitalleista. Erityisen mielenkiinnon kohteena on JPS-kasvatin Ilari Nikulan otteet keltaisessa pelipaidassa.

 Sunnuntaina 20.11 on taasen vierailu Ruotsin Haaparannassa. ToPV on menettänyt muutaman maalintekijän HT Bandyyn, mutta vastavuoroisesti saanut takaisin kovia ja rutinoituneita pelimiehiä. Varsinkin Igor Zolotarevin saaminen pelaajavalmentajaksi nostaa Tornion osakkeita, kun pisteitä ynnätään kauden lopuksi.

 JPS lähtee luottavaisin mielin pohjoiseen ja kaiken onnistuessaan kohdalleen voisi pistepussikin heti aueta. Joukkue lähtee ainakin tätä kirjoitettaessa normaalilla kokoonpanolla liikkeelle. Kurinalainen ja tarkka puolustuspeli sekä terävät vastaiskut aseenaan toivotetaan "punanutuille" onnea sarjan avausotteluihin!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala