JPS pyöritti väsynyttä Kerää!!

Olli-turnauksen päätösottelussa kohtasivat JPS ja Narukerä! Jää oli saatu hyvään kuntoon ja ilma oli suotuisa.

JPS aloitti pelin täysin eri ilmeellä ja asenteella kuin edellispäivän Veiterä ottelun. 3min. kohdallla karkasi Matti Oksanen läpiajoon, Jaakko Liukkosen loistavasta syötöstä 0-1. 5minuuttia myöhemmin Mikko Böhm lisäsi JPS johdon 0-2 kulmalyönnistä. 20min. kohdalla Tuomas Rintala karvasi pallon ja syötti hyvin Oksaselle, joka tekaisi 0-3. Heti perään toimi jälleen akseli Liukkonen(hyvä syöttö) ja Oksanen (varma viimeistely) 0-4. Narukerällä oli myöskin hyviä tekopaikkoja, mutta JPS-vahti Baranov oli elementissään estäen Kerä-maalin synnyn aina 31.minuutille, kun Tomi Mustonen rikkoi Kerän kuparisen. 5min. myöhemmin Böhm käy tekaisemassa Oksasen syötöstä 1-5. Jakson lopussa Visa Knuuttila lyö rankkarista taukonumeroiksi 1-6. JPS puolusti agressiivisesti ja hyökkäsi systemaattisesti. Narukerän jaloissa alkoi pikkuhiljaa tuntua aamun pelirasitukset.

Toisen jakson alkuun Oksanen tekee illan neljännen osumansa. JPS.llä oli paikkoja moneen maaliin, mutta viimeistely oli välillä harkitsematonta. Narukerällä oli myös paikkansa, mm. kaksi rangaistuslyöntiä. Toinen sujahti ohi ja toisen nappasi JPS-vahti Baranov. Jakson lopussa Ville Vihtalahti teki toisen Kerä-maalin ja näin muotoutui loppunumerot 2-7.

Narukerän kaksi täysmittaisesta ottelua saman päivän aikana sekä ensi kosketukset isoon jäähän selittävät omalta osaltaan ottelun loppunumeroita. Väheksyä ei sovi kuitenkaan JPS:n hyvää virettä, joka antaa uskoa lähenevään sarja-avaukseen!

Kulmat: JPS 7 Narukerä 3 Jäähyt: JPS - Narukerä 15min.

JPS pisteet: Matti Oksanen 4+1, Mikko Böhm 2+0, Visa Knuuttila 1+0, Jaakko Liukkonen 0+2, Tuomas Rintala 0+2 ja Arto Smeds 0+1.