Tasaista harjoittelua!

Viitaniemen tekojää oli saatu vihdoin kuntoon kentänhoitajien kovien ponnistelujen ansiosta. Leuto syksy teki jäädyttämisen tosi haastavaksi!

Heti avauspäivänä suuren suosion saaneen luistelutapahtuman jälkeen iskivät harjoitusottelussa yhteen JPS ja WP-35 Varkaudesta. JPS oli saanut miehistöä täydemmäksi, vain Joni Vuopio oli vielä sairaslistalla! Ottelu alkoi tunnustelevissa merkeissä ja tiukan puolustuspelin sävyttämänä. Avausmaalia saatiin odottaa aina 36 minuutille, kun pallo pomppi onnekkaasti keltapaidoille ja JPS-puolustus joutui rikkomaan rankkarin arvoisesti. Tuomitun rankkarin ampui varmasti maaliin WP:n Aleksi Puustinen. 4 minuuttia myöhemmin JPS lahjoitti WP.lle kulmalyönnin. Joel Sundström kiitti ja latoi pallon verkkoon 0-2. Jakson loppuminuutilla JPS sai rangaistuslyönnin, jonka Matti Oksanen sijoitti varmasti maaliin!

Toinen jakso alkoi samaan tapaan kuin avausjakso. Tarkkaa peliä, kytäten toisten virheitä. JPS sai toisen rankkarin, mutta tällä kertaa "Masi" veti pallon keskelle tolppaa. Hyviä hyökkäyksiä oli molemmilla joukkueilla. Ratkaisuhetkillä tuntuivat vain vällillä "kädet jäätyneiltä". Ottelua oli pelattu 75 min., kun JPS tasoittaa kulmalyönnistä Visa Knuuttilan toimesta. WP-35 siirtyy 2-3 johtoon 85min. kohdalla. JPS:n pelatessa vajalla, sattuu JPS-puolustukselle karkea virhe. Sami Herranen kuittaa varmasti Iiro Karppisen syötöstä. Vain minuuttia myöhemmin Joonas Janhusen tarkka kaukolaukaus uppoaa WP:n verkkoon. Tasapäin taistelleet joukkueet päätyivät siis lopputulokseen 3-3.

Kulmat: JPS 4 WP-35 7  Jäähyt: JPS 20min. WP-35 15min. erotuomarit: Niiranen-Laukkanen-Hiltunen

JPS pisteet: Matti Oksanen 1+0, Visa Knuuttila 1+0, Joonas Janhunen 1+0 ja Tuomas Rintala 0+1. MV. Valtonen