Nitro-Nora BS - JPS 1 - 5 (1-3)

Myöhäisen illan pelin "rasitukset" pyyhkäistiin pois verryttelyllä sekä hyvillä yöunilla. Kuitenkin varhain aamulla heti aamupalan jälkeen siirryttiin aamujäille, jossa meno oli jälleen vauhdikasta. Perään kevyt ruokailu ja valmistauminen iltapäivän otteluun.

Toinen harjoitusottelu Ruotsin leirillä I-divarin Nitro-Noraa vastaan alkoi JPS:n kannalta räväkästi. Peli oli ehtinyt vanhentua 20 min., kun "Jipsi" johti ottelua 3-0. Kulmalyönneissä onnistuivat Mikko Böhm ja Arto Smeds sekä pelitilanne maalin tekaisi jälleen Böhm, Tuomas Rintalan syötöstä. JPS-jäähyjen myötä ottelu tasaantui ja kotijoukkue sai kavennuksen kahden miehen ylivoimalla. Tauolle mentiin JPS:n johtaessa 3-1. Avauspuoliaikaan mahtui lisäksi hukattu rangaistuslyönti ja kaksi epäonnistunutta läpiajoa.

Toisella jaksolla oli myös JPS-jäähysuma,mutta jyväskyläiset kestivät hienosti maalivahti Aatu Valtosen johdolla. Jäähyistä päästyään siirtyi ote jälleen "Jipsille". Joni Vuopio siirsi läpiajonsa päätteeksi hallitusti pallon takanurkkaan ja tilanne 1-4. JPS sai rangaistuslyönnin, jota asettui ampumaan Mikko Tammilehto. Noran läpi ottelun hyvin pelannut maalivahti sai torjutuksi laukauksen, mutta paluupallon sutaisi verkkoon kärppänä paikalla kiitänyt Joonas Janhunen. Näin muodostuivat loppunumerot 1-5 JPS voittoa osoittaen.

Toinen ottelu antoi jo lisää itseluottamusta uusien systeemien sisäänajo vaiheessa.

JPS pisteet: Mikko Böhm 2+0, Tuomas Rintala 0+2, Joni Vuopio 1+0, Arto Smeds 1+0 ja Joonas Janhunen 1+0 MV: Aatu Valtonen

Kulmat: Nora 6  JPS 11 Jäähyt: Nora 30min. JPS 40min.

JPS:n kulmalyönti!