JPS kukisti runkosarjan voittajan!!!

Runkosarja päättyi JPS:n osalta vierailulla Mikkeliin. Runkosarjan eilisellä voitolla varmistanut Kampparit huilutti erinäisistä syistä muutamaa avauskokoonpanon pelaajaansa. Myös JPS:ltä puuttui samat kolme pelaajaa kuin lauantaina. Tosin Joni Vuopio oli mukana, mutta alkuverryttelyn jälkeen katsottiin parhaaksi antaa pelaajan vielä rauhassa odotella tulevia pudotuspelejä.

JPS varmisti 2-3 (0-3) voitollaan runkosarjan kuudennen sijan. Näin korkealle runkosarjassa JPS on sijoittunut viimeksi kaudella 2004-2005, ollen silloin myös kuudes.

JPS pelasi avausjakson terävämmin kuin kotijoukkue. Pelin 19.minuutilla Matti Oksanen lyö kulmasta 0-1. Peliä oli pelattu 33 min., kun Oksanen lyö nätisti ylänurkkaan. Jakson lopulla Sampsa Purhonen ajaa päätyyn ja lähettää pallon Kamppari-maalille. Syntymäpäivänsä kunniaksi B-juniori Miikka Putkonen ohjaa uransa ensimmäisen bandyliigamaalinsa. Jipsillä oli muitakin maalipaikkoja, mutta tolppaa lähemmäksi ei Tuomas Rintalakaan päässyt.

Toiselle jaksolle Kampparit oli kirkastanut ilmettään. JPS puolusti uhrautuvasti. JPS:n maalivahti  Aatu Valtonen loisti, torjuen hienosti kaksi rangaistuslaukausta. Välillä oli JPS:n neljäs maalikin lähellä, mutta Kamppari-puolustaja pelasti maaliviivalta. 79 minuutin kohdalla pallo kimpoili jostain JPS-maaliin. Maalintekijäksi merkittiin Antti Laine. Neljä minuuttia myöhemmin Santeri Laitinen kaventaa kulmalyönnistä 2-3. Kampparit yrittää vimmatusti. Juuri ennen loppuvihellystä Kampparit oli tasoittaa kulmalyönnistä ja sen jälkitilanteista. JPS kesti kuitenkin hienosti, vieden kaksi sarjapistettä Jyväskylään. Joukkueiden valmentajat olivat yhtä mieltä siitä, että molemmille  joukkueille olisi pitänyt viheltää ainakin yksi rangaistuslyönti enemmän. Joukkueet saattavat kohdata heti tulevana keskiviikkona ensimmäisessä puolivälieräottelussa.