Kampparit vei pisteet mennessään!

Sarjajohtaja Mikkelin Kampparit vei pisteeet JPS:n hyvästä rimpuilusta huolimatta luvuin 4 -8  (2 -4).

Pelin alussa JPS tyrehdytti  Kamppareiden hyökkäyksiä ja pääsi muutaman kerran itsekin hyviin ylösnousuihin. Ensimmäistä jaksoa oli pelattu hiukan yli puolenvälin, kun Kamppareiden Tomi Hauskan kulma livahti muurimiesten välistä verkkoon. Kolme minuuttiia myöhemmin Kampparit tuli jälleen vaarallisesti. JPS:n hyvin pelannut maalivahti Alex Baranov torjuu  vaarallisen lyönnin, mutta paluupallo pomppaa omasta puolustajasta maaliin. Kampparit vyöryttää hyökkäyksiään ja 0-3 vierailijoille syntyy Tero Kumelan rangaistuslyönnistä. Pelikellossa 35 min. ja JPS avaa maalitilinsä Visa Knuuttilan kulmalyönnistä. Antti Laine siirtää Kampparit 1-4 johtoon illan toisella osumallaan. Taukonumerot 2-4 puolestaan tinttaa Matti Oksanen rangaistuslyönnistä.

Toinen jakso alkoi jälleen tarkalla pelillä. Kuin varkain pääsi Lasse Kyllönen niittaamaan 2-5. Sitten pelattiin lähes 20 minuuttia ilman maaleja. Hienokseltaan  vieraiden halliten tilanteita. Kulmalyöntejä oli molemmilla, mutta maaliin asti pallo ei löytänyt tietään. Sitten Kamppareiden palkittu Tomi Hauska napauttaa kaksi nopeaa maalia ja tilanne on hetkessä 2-7. JPS ei antanut ottelun missään vaiheessa periksi ja kavennus syntyy Matti Oksasen kulmalyönnistä. Muutama minuutti myöhemmin Tuomas Rintala kaadetaan kaaren sisällä ja tuomitun rangaistuslyönnin verkkoon pistää Visa Knuuttila. Tilanne oli  4-7 ja aikaa oli vielä kymmenisen minuuttia. Kampparit ratkaisi kuitenkin lopullisesti pelin heti JPS:n maalin jälkeen. Nopean hyökkäyksen päätteeksi niittasi Tero Kumela loppunumeroiksi 4-8.

Kampparit ansaitsi voittonsa, mutta Jipsinkään ei tarvitse hävetä esitystään. Hyvää kotijoukkueen pelissä oli tietenkin erikoistilannemaalit ja muutamat hyvät pallonriistot sekä työmoraali, joka ei horjunut missään vaiheessa. Työmoraalin esikuva kotijoukkueesta oli "kippari" Sampsa Purhonen, joka palkittiin JPS:n parhaana.  Parannettavaa jäi vastustajien merkkaamiseen ja muutamiin huolimattomiin hyökkäyksiin lähtöihin sekä nopeimpiin ratkaisuihin maalintekotilanteissa.