Vieläkään ei saatu paremmuutta ratkaistua Veiterän kanssa!

JPS lähti hakemaan kotivoittoa Veiterästä vieras tasapelin jälkeen. Otteluun lähtö ei ollut paras mahdollinen. Kaksi pelaajaa  Maksimenko (työeste) ja Pihlavamäki (flunssa) oli jo pois normaali kokoonpanosta. Sitten alkuverryttelyssä libero Joonas Janhunen sai luistimen viillon reiteensä (7 tikkiä )Sekavan ottelun päätteeksi tasattiin jälleen pisteet ,tällä kertaa runsasmaalisesti 7 - 7 ( 3- 3 ).

Erittäin tapahtuma rikkkaan ottelun maalinteon aloitti Veiterän Söderholm, mutta Matti Oksanen tasoitti 1-1 muutaman minuutin kuluttua. Ilari Nikula vei kotijoukkueen 2-1 johtoon kulman jälki tilanteesta. Veiterä siirtyi puolestaan kahdella nopella maalillaan 2-3 johtoon. Jakson lopussa Oksanen survoi taukotuloksen 3-3.

Toisella jaksolla pelikellon näyttäessä 59 min. Veiterä siirtyy 3-4 johtoon. Kolme minuuttia myöhemmin Anssi Lohko vie onnekkaasti vieraat jo 3-5 karkumatkalle. Onneksi selkäranka ei taipunut, vaan Mikko Böhmin räkämaalilla ja Visa Knuuttilan vapaalyönnillä oli tilanne jälleen tasan. Arto Smeds tökkää vielä JPS:n johtoon maalivahdin käsien edestä. Ville Utti tasoittaa taas tilanteeksi 6-6. JPS menee jälleen johtoon Visa Knuuttilan rangaistuslyönnillä ja loppunumerot tulee niinikään rangaistuslyönnistä, jonka Veiterän Söderholm ampuu sisään. Molemmille joukkueille tarjottiin voittoa, mutta kumpikaan ei sitä taaskaan huolinut. JPS:n palkittu Tuomas Rintala syötti kaksi maalia ja nosti ottelun loppupuolella kertaalleen pallon Veiterä maalin ylärimaan. Veiterän pelin sielu oli jälleen palkittu Miikka Tujula. JPS:n kannalta peliin jäi parannettavaa, mutta sarjapiste kuitenkin!

Visa Knuuttila kaksi erikoistilanne maalia Veiterän verkkoon!

JPS pisteet : Matti Oksanen 2+0, Visa Knuuttila 2+0, Tuomas Rintala 0+2, Mikko Böhm 1+0, Arto Smeds 1+0, Ilari Nikula 1+0, Joni Vuopio 0+1 ja Mikko Tammilehto 0+1. mv. Valtonen

Jäähyt: JPS 40 min. Veiterä 55min.

erotuomarit: Vuorenmaa - Yli-Kesti - Mikkola