BANDYLIIGA

JPS tasasi pisteet Veiterän vieraana!

JPS matkasi Lappeenrantaan kovavauhtinen Narukerä peli takanaan. Veiterä odotti levänneenä vieraitaan vain voitto mielessään. Narukerä pelin palkittu Nikula joutui jäämään varuskuntaan potemaan kuumetta ja muutamalla pelaajilla oli kolhuja edellispäivän pelistä. Sisukkaasti JPS taisteli pisteen luvuin 3-3 ( 2-1).

JPS aloitti maalinteon jo pelin toisella minuutilla, kun Mikko Böhm laukoi tarkasti aivan alanurkkaan 0-1. Pari minuuttia myöhemmin Sasu Söderholm karkasi yksin maalintekoon hieman paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta. Veiterä pääsi välillä hyvin JPS-puolustuksen keskustaan, mutta JPS selvisi aina 28min. kohdalle. Aleksi Seppäsen hieno kaukolaukaus upposi aivan takaylänurkkaan. JPS loi myöskin vaarallisia tilanteita Veiterän mallille. Pari parasta paikkaa osui niistä juuri varusmiespalvelustaan suorittamaan lähteneelle Tuomas Rintalalle. Avausjakso oli todella vauhdikasta jääpalloa. Lisämaaleja ei kuitenkaan syntynyt. Veiterä oli lähempänä maalia, kun heidän rangaistuslyöntinsä pamahti ylärimaan.

Toista jaksoa oli pelattu kymmenen minuuttia, kun Matti Viitanen vapautti hyvällä kaaripallolla Arto Smedsin läpiajoon. Arto harhautti kylmäverisesti Veiterä-vahdin ja nosti pallon verkkoon 2-2. 66 min. oli pelattu, kun kotijoukkue siirtyi jälleen johtoon Alpo Kaartisen kulmalyönnillä. Hiukan myöhemmin sai JPS rangaistuslyönnin, mutta Joni Vuopio latasi sen maalivahdin syliin. 80min. kohdalla tuomittiin toinen rangaistuslyönti vierailijoille. Tällä kertaa Visa Knuuttila ei erehtynyt ja näin pisteet jaettiin maalein 3-3. Ottelun lopussa oli JPS vielä kahden vajaalla, kestäen kuitenkin Veiterän viimeiset rynnistykset. Veiterän pelintekijä Miikka Tujula oli alati vaikea pideltävä JPS-puolustukselle. JPS:n parhaana palkittiin luistinkiitäjä Joni Vuopio ja myös Matti Viitanen voi olla päivän otteisiinsa tyytyväinen. Koko joukkue taisteli ja luisteli kiitettävästi, sanaili päävalmentaja Timo Knuuttila kiihkeän ottelun jälkeen.

Arto Smeds avasi myös tämän kauden maalitilinsä !

JPS pisteet: Mikko Böhm 1+0, Arto Smeds 1+0, Visa Knuuttila 1+0, Sampsa Purhonen 0+1 ja Matti Viitanen 0+1. mv: Aatu Valtonen

Jäähyt:  Veiterä: 2x10 min.1 x 5 min JPS: 4 x 10min 2 x 5 min

erotuomarit: Malaska - Järvinen - Väisänen