Narukerä maalasi tarkemmin!

JPS pelasi ja taisteli, mutta maalinteossa oli sihti vähän kadoksissa. Kotitappio  kirjattiin luvuin 1-3  (0-2).

Ottelun alku alkoi tasaisissa merkeissä. Narukerä piti palloa ehkä vähän enemmän, mutta JPS karvasi uhrautuvasti. Kotijoukkue sai muutamia tekopaikkoja ja kulmalyöntejä. Porin maalivahti Jussi Aaltonen selvitti hyvin JPS hyökkäykset ja kotijoukkueen ensimmäisen jakson kuudesta kulmasta vain yksi meni kohti maalia, jonka porilaismuuri selvitti ja paluupallon vetäisi Ilari Nikula maalin yli. JPS-jäähyn aikana Narukerän Esa Oksanen syötti Tomi Mustoselle, joka purjehti helpohkosti yksin läpi vieden vieraat 0-1 johtoon. Jakson lopulla Narukerä kuittasi JPS:n pallon menetyksen hyvin ja sai pallon maalille, josta vierailijoiden parhaana palkittu Tomi Mustonen ohjasi taukonumeroiksi 0-2.

Toista jaksoa oli pelattu 57min., kun Narukerän Heikki Hyvönen latasi kulmalyönnin JPS-verkkoon. Narukerä oli nostanut karvaustaan ja tukki aika hyvin JPS-hyökkäyksiä. Vierailijat loivat muutamia vaarallisen näköisiä maalipaikkoja, mutta JPS-vahti Aatu Valtonen torjui hyvin maalillaan. JPS:n aikalisän jälkeen sai "punapaidat" murrettua välillä Narukerän karvausta. Toisen jakson  ainoan kulmalyönnin hyödynsi JPS:n parhaana palkittu Ilari Nikula, lyöden tilanteeksi 1-3. Enempää maaleja ei enää nähty, muutamista hyvistä paikoista huolimatta ja näin sarjapisteet lähtivät vieraiden bussiin.

JPS:n ei tarvitse hävetä esitystään, mutta maalintekoon kaivataan tarkkuutta sekä pieni ripaus onnea. Kotijoukkueesta kannattaa vielä mainita varsinkin avausjaksolla hyvin palloa ylös tuonut Tuomas Rintala ja libero Joonas Janhusen hyvät katkot.

Ilari Nikula teki kauden avausmaalinsa ja pokkasi palkinnon!

JPS pisteet: Ilari Nikula 1+0.

Jäähyt:   JPS  20 min    Narukerä   20 min.

Erotuomarit: Mård - H.Siniaalto - Mutanen