BANDYLIIGA

OLS maksoi "kalavelkoja" !

OLS maksoi pisteen menetyksensä Jyväskylässä korkojen kera lukemin 6-0 (2-0) Oulun Raksilan tekojäällä pelatussa bandyliigaottelussa.

 Maalinteko alkoi ottelun 10.minuutilla, kun JPS:n puolustus ohjasi epäonnekseen ilmassa tulleen pallon suoraan Pauli Korkatille 1-0. JPS:n maalissa Alex Baranov torjui 21. minuutin kohdalla Samuli Koivunimen rangaistuslyönnin. OLS hallitsi pallollista pelaamista JPS paremmin ja sai luotua joitakin maalintekopaikkoja. 33 minuuttia ja liukas Koivuniemi aloitti puhtaan hattutemppunsa luistellen laidasta aina maalille saakka. Puoliajalle lähdettiin 2-0 tilanteessa.

 Toisella jaksolla OLS:n kolmas maali nähtiin tunnin pelin jälkeen. OLS-pelaaja otti pallon alas kädellään, kun vierailijat odottivat vihellystä, karkasi Koivuniemi hyvällä syötöllä maalintekoon. Sitten vartti ilman maaleja, kun taas viimeisen vartin aikana OLS:n karvaus pakotti "punapaidat"  muutamiin virheisiin, joista se rokotti armotta. Näin ollen kotijoukkue kaunisteli loppunumeroiksi 6-0. Maalintekijöinä Koivuniemi, Mällinen ja Pikkuhookana. OLS oli lukenut hyvin "kotiläksynsä" ja otti varmasti kaksi sarjapistettä        

 JPS:n maalipaikat oli aika vähissä. Muutamista kulmalyönneistä saatiin pallo vain lähelle maaliviivaa ja OLS:n maalissa pelannut Hannu Kauttio hoiteli loput yritykset varmahkosti. JPS:n parhaana palkittiin "työmyyrä" kapteeni Sampsa Purhonen

   JPS:n vierasotteluissa on maalinteko ollut todella vaikeaa. Nollille on jääty jo kaksi kertaa. Huomiseksi Haaparantaan on saatava maalihanojakin auki, muuten pohjoisen pistemetsästys jää hutilaukaukseksi!

JPS pisteet: ? + ?            mv. Alex Baranov

Jäähyt:  OLS 20min.        JPS  20min.

Erotuomarit: Kanniainen - K.Siniaalto - Rekilä


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala