BANDYLIIGA

JPS ajelutti Varkautta tapaninpäivänä!

Perinteinen tapaninpäivän kierros pelattiin Viitaniemessä JPS:n ja WP-35:n välillä. Lopputulos 9-2 (4-1) kertoo karua kieltään kotijoukkueen päivän ylivoimasta.

Mikko Böhm aloitti loistavan iltapäiväpuhteensa jo 4 minuutin kohdalla, tälläten vapaalyönnin aivan takaylänurkkaan. 11min. kohdalla laidan vieressä oli pieni jääpainin poikanen, jossa ajettiin kotijoukkueen Tuomas  Rintala ulos ja WP:n mies jäähypenkille. Jälleen JPS pelaisi loppupelin vajaalukuisena. WP-35:n vaihtopenkille sattui pieni virhe sillä WP pelasi muutaman minuutin täydellä miehityksellä, vaikka yksi oli jäähyllä. Linjatuomari huomasi ensimmäisenä asian ja Varkaudelta ajettiin myös yksi pelaaja suihkuun. Peliä oli pelattu 17.min. kun Mikko Tammilehto vapauttaa toisen Mikon. Böhm  nostaa hallitusti yli vastaantulevan WP-vahti Ahon. 5 minuuttia myöhemmin Böhm tekee puhtaan hattutempun 3-0. Matti Oksanen lisää JPS-johdon jo 4-0, kunnes WP rikkoo kuparisen Sami Herrasen toimesta, joka palkittiin vierailijoiden parhaana.

Toinen jakso alkoi myös kotijoukkueen kannalta hienosti. 56 minuuttia oli pelikellossa, kun valotaululla komeilivat 7-1 lukemat. Mikko Böhmin kaksi lyöntimaalia ja Anssi Hännisen kulman reboundmaali vei Jipsin jo turvallisen tuntuiseen johtoon. WP-35 terästäytyi hiukan ja sai muutamia vaarallisia tilanteita JPS-maalille. Kuitenkin yli 20 minuuttia meni, ennenkuin n. kymmenennestä  kulmalyönnistään Jukka-Pekka Hoffren kavensi 7-2. 81 min. ja Visa Knuuttila vapautti Atte Pihlavamäen lyöntipaikkaan 8-2. Kolme minuuttia myöhemmin sinetöi kulmalyönnistä Joni Vuopio loppunumeroiksi 9-2.

Atte Pihlavamäki avasi tämän kauden maalitilinsä vihdoinkin!

WP-35 joutui ottamaan jäähyjä, pysäyttääkseen liukkaita "punapaitoja" ja JPS taasen tukahdutti  hyvin WP:n hyökkäyksiä. Kotijoukkueessa esiintyi pari junnnua mukiinmenevästi. Maalinteko ei vain Mikko Tammilehdolta ja Miikka Putkoselta onnistunut muutamista avopaikoista huolimatta. JPS:n parhaana palkittiin itseoikeutetusti Mikko Böhm, jonka pelaaminen oli vielä aamulla hiukan epävarmaa edellisessä ottelussa saamastaan iskusta johtuen!

Mikko Böhm

JPS pisteet: Mikko Böhm 5+0, Anssi Hänninen 1+1, Matti Oksanen 1+1, Atte Pihlavamäki 1+0, Joni Vuopio 1+0, Sampsa Purhonen 0+1, Mikko Tammilehto 0+1, Miikael Hyrkäs 0+1 ja Visa Knuuttila 0+1. MV: Valtonen

jäähyt. JPS: 20min.+ulosajo  WP-35:  60min.+ulosajo

erotuomarit: Malaska - Järvinen - Tyni