JPS taistellen kotivoittoon!

JPS lisäsi pistetiliään kahdella, kun se kaatoi taistellen ToPV 3-2 (3-1)

Avausjakso alkoi mallikkaasti kun 6min. kohdalla Tuomas Rintala luikerteli lyöntipaikkaan ja tälläsi upeasti kotijoukkueen 1-0 johtoon. Pari minuuttia myöhemmin Pavel Maksimenko lakaisi kulman jälkitilanteesta pallon Tornion maalin ylänurkkaan 2-0. Hieman myöhemmin JPS-puolustuksen odotellessa paitsio vihellystä, pääsi Hannu Mokko kaventamaan 2-1. JPS:llä oli muutama hyvä tekopaikka ja kulmalyöntejä, mutta ToPV:n palkittu maalivahti Erkki Koivuranta piti pintansa. Ottelun kulminaatiopiste nähtiin ottelun 23. minuutilla. JPS:n liberona pelannut Joonas Janhunen joutui kaatamaan ToPV:n hyökkääjän alimapana miehenä. Janhunen ajettiin ulos lievän punaisen kortin saattelemana ja JPS joutui pelamaan koko loppupelin vajaamiehisenä. JPS-valmentaja Timo Knuuttila otti hetken kuluttua aikalisän ja järjesteli joukkojaan. Muutaman minuutin kuluttua oli Tuomas Rintala maalintekopaikassa saaden pallon tolppaan ja tolpasta kimmoneen pallon pisti tyhjään maaliin Matti Oksanen. Näin tauolle lähdettiin JPS johdossa 3-1.

Toisella jaksolla kiihtynyt lumisade haittasi molempien joukkueiden peliä. Tornio kavensi 3-2 pelin 51. minuutilla. Maalintekijänä oli Harri Hiukka. JPS puolusti vajaalukuisena uhrautuvasti ja taiteli välillä muutaman tekopaikankin. Jakson puolen välin paikkeilla tarjottiin vierailijoille voiton avaimet, mutta JPS:n puolustuksen lukkoa ei niillä avaimilla aukaistu. JPS taisteli pitkään seitsemällä kenttäpelaajalla, torjuen Tornion maalintekoyritykset. Viimeisellä kymmenminuuttisella oli ToPV vielä kahden miehen ylivoimalla viisi minuuuttia, mutta pallo ei vain löytänyt tietään JPS-maaliin. Näin loppuvihellyksen soidessa oli valotaululla riemukkaat 3-2 loppunumerot kotivoiton merkiksi. JPS:n parhaana palkittiin Matti Viitanen, joka rauhallisella ja älykkäällä olemuksellaan oli puolustuksen tukipilari. JPS-vahti Aatu Valtonen hoiteli maalia kohti tulleet pallot omalla varmalla tyylillään.