JPS riisti pisteen OLS:lta !

Purevassa pakkas-säässä pelattiin yleisöön menevä vauhdikas bandyliigan ottelu. JPS riisti pisteen viime kauden hopeajoukkue OLS:lta numeroin 6-6.

Ensimmäisen jakson pikkujoululahjojen jako aloitettiin jo ensi minuutilla. Joni Kauhanen pääsi vapaasti laukomaan 0-1. Muutama minuutti  myöhemmin Anssi Hänninen toi näyttävästi pallon ylös ja syötti Pavel Maksimenkolle, joka ujotti pallon verkkoon ohi hölmistyneen OLS-vahti Kauttion. 10 min. kohdalla  purjehti jälleen Anssi Hänninen, tällä kertaa loppuun asti, tälläten pallon vastustamottamasti aivan ylänurkkaan. 16min. ja avausjakson JPS-hahmo Hänninen syötti Mikko Böhmille, joka täräytti JPS johdoksi jo 3-1. Vain minuutti ja JPS-puolustuksen karmea kömmähdys ja OLS:n palkittu Jarmo Mällinen kiittää lahjasta tilanteeksi 3-2. 24 minuuttia ja OLS tasoittaa pelin kulmalyönnistä Pekka Paasovaaran toimesta. 27minuutilla. OLS-vahdin avaus kestää liian kauan ja tuomitusta vapaalyönnistä tällää Visa Knuuttilla jälleen kotijoukkueen johtoon. Mutta eipä hätää, virkaveli Alex Baranov tekee saman tempun ja Jarmo Mällinen tinttaa pelin taas tasoihin, JPS:n vasta asetellessa muuria. Vain minuutti ehti vierähtää, kun numerot valotaululla muuttuivat. Matti Oksanen  tarjoili paikan Mikko Böhmille  ja tilanne 5-4, OLS:n puolustajien ihmetellessä tapahtunutta. Illan näyttävin sommitelma nähtiin seuraavaksi, kun OLS sahasi nopeilla syötöillään ja liukkaalla luistelulla JPS-puolustuksen sahanpuruksi. Tommi Pikkuhookanan toimiessa maalintekijänä. Tauoille lähdettiin kuitenkin JPS-johdossa. Kotijoukkueen parivaljakko Böhm-Oksanen toimi, "Masin" ollessa vuorostaan maaliseppona.

Näin oli lahjat jaettu. Toinen jakso oli tiukkaa ja uhrautuvaa puolustuspelaamista. Maalivahdit olivat terävöittäneet otteitaan muun puolustuksen tapaan. Jakson ainokaisen teki Tommi Pikkuhookana heti toisen jakson alkuun. Vastustamaton kulmalyönti painui JPS-verkkoon. Sankarin viittaa tarjottiin aika monelle pelurille. JPS:n paras paikka siunaantui Maksimenkolle, jonka rystypuolen vippiin sai OLS-vahti hyppysensä väliin. JPS:n pelastajaksi ryhdistäytyi maalivahti Alex Baranov. Rangaistuslyönnin torjunta ja huippupelastus hienoon kaukaolaukaukseen aivan ottelun lopussa kruunasi "Baran" hyvän toisen jakson  palkinnnon arvoisesti!

JPS palkittu maalivahti Alex Baranov!

OLS hallitsi hienokseltaan toista jaksoa, mutta hyvä karvaus sekä uhrautuvainen puoluspeli takasi yhden pisteen jäämiseen Jyväskylään. Kulmalyöntejäkin OLS:lla oli kymmenkunta, kun kotijoukkueelle niitä ei siunaantunut ensimmäistäkään.

JPS pisteet: Mikko Böhm 2+1, Anssi Hänninen 1+2, Matti Oksanen 1+1, Pavel Maksimenko 1+0, Visa Knuuttila 1+0,  Sampsa Purhonen 0+1 ja  Joni Vuopio 0+1.

Jäähyt:   JPS 10min.       OLS    20min.

Erotuomarit: Vuorenmaa - Mikkola - Tuhkanen