JPS - Botnia 7-4 (2-2)

Loistavassa kunnossa ollut Viitanimen tekojää otti vastaan bandyliigajoukkueet Jyväskylästä ja Helsingistä. Botnia-69 oli saapunut JPS:n vieraaksi kotiavausotteluun.

Maalinteon aloitti vierailijat jo 4min. kohdalla, kun Vilppu Huovila löi ruuhkasta 0-1. JPS:n parhaana palkittu Mikko Böhm tasoitti lukemat 1-1 5min. myöhemmin. 24min.kohdalla Böhmin täräytettyä voimalla Botnian maalitolppaan, pääsi vierailijat kontraamaan ylivoimahyökkäyksen ja Botnian illan paras Mika Liikanen tekaisi tilanteeksi 1-2, Vain minuutti Botnian johtomaalista Atte Pihlavamäki syötti laidasta maalille ja Tuomas Rintala ohjasi läheltä taukotilanteeksi 2-2.

Toiselle jaksolle JPS tuli väkevästi . Visa Knuuttila löi kulmasta 3-2 ja Matti Oksasen oivallinen syöttö vapautti Tuomas Rintalan 4-2. 60min. kohdalla Mikko Böhm löi kulmasta vastustamattomasti aivan Botnia maalin ylänurkkaan 5-2. Botnia sai hiukan otetta aikalisänsä jälkeen. Maalivahti Niko Laakson pitkä avaus tavoitti Jussi Hyryn, joka löi kavennuksen 5-3. Mika Liikanen kaventi vielä 5-4, mutta tämän lähemmäksi ei Botnia päässyt. 83 min. pelikellossa ja  Böhm-Oksanen akseli toimi jälleen, Mikko Böhmin viimeistellessä illan kolmannen maalinsa. 87 minuutilla  purjehti Anssi Hänninen näyttävästi keskustaan ja jakoi Matti Oksaselle, joka ei erehtynyt. Näin valotaululla komeilivat loppunumerot 7-4 kotijoukkueen eduksi. JPS:n maalintekijöiden lisäksi kannattaa mainita  kuumesairasta Joni Vuopiota liberon tontilla paikannut Joonas Janhunen ja laajalla säteellä uurastanut kapteeni Sampsa Purhonen.

JPS tilastot: Mikko Böhm 3+0 , Matti Oksanen 1+2, Tuomas Rintala 2+0, Anssi Hänninen 0+2, Visa Knuuttila 1+0 ja Atte Pihlavamäki 0+1. MV: Valtonen

Jäähyt: JPS 30min       Botnia  40min.

Erotuomarit: Vainikka-Pyysing-Tuhkanen