Narukerä nollasi JPS:n

Sunnuntaina JPS oli Porissa Narukerän vieraana ja kotijoukkue ei antanut paljon mahdollisuuksia vierailijoille, vieden ottelun puhtaasti 5-0 (3-0)

JPS pystyi rikkomaan Narkerän peliä aina 25min. kohdalle asti. Tuomareiden näytettyä vapaalyöntiä ristiin, hyödynsi Narukerä tilanteen ja pelasi Eetu Karhusen tekopaikkaan 1-0. Viisi minuuttia myöhemmin Karhunen oli jälleen asialla 2-0. 36 min. Jaakko Niemi tykitti 20 metristä upean laukauksen ylänurkkaan. JPS-vahti Baranov  sai käden väliin, muttei kyennyt estämään maalin syntyä.

Toisen jakson alkuun sai JPS muutaman harvan hyökkäyksen kohti Narukerän maalia, mutta edes vaarallisia tilanteita ei niistä saatu aikaiseksi. Narukerä vyörytti tasaisin ajoin vaarallisia hyökkäyksiä JPS-maalille. 75 min. kohdalla jälleen tultiin vauhdilla ja Karhunen syötti Tomi Mustoselle, jolla oli helppo työ siirtää Narukerä 4-0 johtoon. Pari minuuttia ennen loppua  JPS-kasvatti Otto Töytäri sai irtopallon maalin eteen ja viimeisteli loppunumeroiksi 5-0.

JPS yritti pitkillä palloilla murtaa Narukerän puolustusta, kun jäässä pelaten se ei tuntunut onnistuvan. Kerän puolustus liberonsa Heikki Hyvösen johdolla hoiti kuitenkin tyylikkäästi JPS:n yritykset ja maalivahti Jussi Aaltonen värjötteli lähes toimettomana koko ottelun! JPS:n yritteliäin Porin iltapäivässä oli kapteeni Sampsa Purhonen.

Jäähyt: Narukerä  20min.                JPS   10min.

erotuomarit: Vuorenmaa - Hirvola - Yli-Kesti