Botnia - JPS 3 -5 (1-2)

JPS avasi bandyliigakautensa voitokkaasti Botnian vieraana Helsingissä. Muutamaan vuoteen ei Jipsille ole voittoa herunut Botniasta nimenomaan Oulunkylän tekojääradalta, mutta nyt taika murtui lukemin 3-5.

Tasaista avausjaksoa oli pelattu parikymmentä minuuttia, kun Mikko Böhm vei vieraat johtoon vapaalyönnistä. Pari minuuttia myöhemmin pallo kimpoili Jussi Hyrylle avopaikkaan ja tilanne 1-1. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Tuomas Rintala taisteli pallosta päätyrajalla ja lakaisu nosti pallon takakulmaan yli Botnian maalivahdin! JPS:ltä hylättiinkin vielä yksi maali, jonka syytä ei varmaan vieläkään tiedetä?

Toisen jakson alkuun Mikko Böhm lisäsi vierasjohdon 1-3. Pelikellossa 52 min, kun Joni Vuopio toi pallon näyttävästi ylös ja vapautti Matti Oksasen läpiajoon 1-4. Kulman jälkitilanteessa rikottiin JPS:n pelaajaa ja rangaistuslyönnin ampui varmasti maaliin Visa Knuuttila. Tämän jälkeen JPS loi hyviä maalintekopaikkoja, kuitenkaan saamatta niistä palkintoja. Viimesen kympin aikana JPS sai jäähyjä ja Botnia kavensi 3-5 Huberin ja Aron maaleilla. Lumisade haittasi hiukan molempia jaksoja, mutta JPS selvisi paremmin olosuhteista. JPS:lta puuttui reissusta Maksimenko (ulkomaan työmatka) ja Hyrkäs (flunssa). Paikkaajat löytyivät omista junioreista. B-junnu Miikka Putkonen esiintyi aika ajoin keskikentällä lupaavasti ja hiukan vähemmälle peliajalle jäänyt Mikko Tammilehto suoriutui myös liigadebyytistään! Päätuomari Wallen onnistui jälleen kerran!

JPS matkaa Poriin, jossa se kohtaa Narukerän. Narukerä avasi sarjan 2-1 voitolla Kamppareista.

Böhm 2+1, Rintala 1+1. Oksanen 1+0, Knuuttila 1+0, Vuopio 0+1 ja Hänninen 0+1. MV:  Valtonen

Jäähyt:   Botnia   20min                    JPS  20 min

erotuomarit: Wallen - Järvinen - Vainio