BANDYLIIGA

Bandyliiga käynnistyy vierasreissulla!

Jääpallon bandyliiga käynnistyy JPS:n osalta vierasotteluilla. Lauantaina 20.11 kohdataan Botnia Helsingissä ja sunnuntaina Narukerä Porissa!

 Viime kausien tasaiset vääntäjät kohtaavat heti avauksessa. Vahvistunut Botnia on valmiina Oulunkylän tekojäällä vastaanottamaan rakkaan vihollisensa Jyväskylästä. Jipsissäkin pelanneet Jussi Hyry ja Tuomo Koikkalainen tuovat mukavan lisäjännitteen pelille.

 Sunnuntaina on vastassa Narukerä, jota JPS piti kotonaan viime kaudella pitkään piinassa, häviten loppujen lopuksi vain maalilla. Porin vierailut eivät aina ole oikein sujuneet, mutta tähänkin olisi kiva saada korjausta!

 JPS lähtee reissuun luottavaisin mielin. Hyvin sujunut harjoituskausi ja kohtuullisesti menneet harjoitusottelut antavat uskoa alkavaan sarjaan. Pelaajaringin kapeus on pieni huolenaihe, mutta onneksi on omia junioreita. Poikia ajettiin jo harjoitusotteluissa sisään mahdollisten liigakomennusten varalta. Joukkueen terveydentila on kohtalaisen hyvä. Ainahan pientä vammaa on, muttei pelaamista estävää ole toistaiseksi. Joten siis vieraspisteiden jahti alkakoon!!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala