JPS - Suomi U19 10-0 ( 6-0)

JPS ja Suomen U19 maajoukkue-ehdokkaat pelasivat lauantaina harjoitus-ottelun Viitaniemen tekojäällä! Pelin alusta lähtien isännät määräsivät tahdin. Heti ottelun alkuun JPS iski kaksi maalia, Mikko Böhm kulmalyönnistä ja Matti Oksanen kuittasi puolustuksen harhan. Tämän jälkeen peli hiukan tasaantui ja U19 pojat saivat pelijuonesta kiinni. Jakson lopulla alkoi taas verkot heilua. Masi Oksanen kaksi maalia ja Mikko Böhm yksi sekä jo pari maalisyöttöä antanut Anssi Hännisen hieno laukaus lopetti ensimmäisen jakson 6-0 tilanteeseen.

Toiselle jaksolle U19 vaihdatti tuoreita jalkoja, mutta kuitenkin heti ensiminuutilla Oksasen löi kulmasta neljännen maalinsa. Parikymmentä minuuttia oli pelattu toista jaksoa  ja JPS oli siirtynyt jo 9-0 johtoon, Joni Vuopion ja Pavel Maksimenkon kulmalyönneillä. Vuopio lisäsi vielä tilanteeksi 10-0 ja tilanteita vyöryi U19 maalille ja lisäksi vielä  JPS sai harjoitella kulmalyöntejä. Suomen  puolustus kuitenkin esti maalivahtinsa johdolla uhrautuvasti lisämaalien synnyn. Ottelun loppupuolella JPS- jäähyn aikana pääsi U19 sommittelemaan muutamia hyviä hyökkäyksiä kohti kotijoukkueen maalia. U19 sai vielä rangaisituslyönnin, jonka JPS-vahti Valtonen torjui jalallaan ja irtopallon hoiteli Joonas Janhunen väljemmille vesille ennen ahnaasti tilanteeseen tullutta Suomi-poikaa!

Jäähyt:  JPS 10min.    Suomi U19 10 min.

Erotuomarit: Laukkanen  Flink - Baranov