Kauden ensimmäinen tutustuminen isoon jäähän!

Sääolosuhteet olivat vastaan, kun ensimmäistä harjoitusottelua suunniteltiin Viitaniemen tekojäälle. Kentänhoitajat paiskivat töitä ja tekivät mahdottomasta mahdollisen! Sunnuntaina 31.10 päästiin pelamaan ensimmäinen harjoitusottelu 8 asteen lämpötilasta ja tihkusateesta huolimatta olosuhteisiin nähden hyväkuntoisella jäällä.

JPS:n vieraaksi saapui Kampparit Mikkelistä. Molemmat joukkueet eivät aivan parasta miehistöään jäälle luisteluttaneet. JPS:n puolelta jäällä viilettikin ensimmäistä kertaa A-juniori Mikko Tammilehto sekä B-juniori Miikka Putkonen. Pojat selvisivät kasteestaan vähintääkin tyydyttävästi.

Kampparit avasi maalitilin Tommi Paajasen toimesta, mutta JPS:n Matti Oksasen kahdella maalilla siirtyi kotijoukkue 2-1 johtoon. Jakson lopulla kiitti Jukka Purhonen JPS:n puolustuksen hutilyönnistä ja tasoitti taukotulokseksi 2-2. JPS:n ensimmäisen jakson näkyvimmät olivat maalintekijä Oksasen lisäksi, muutaman hyvän torjunnan esittänyt maalivahti Valtonen ja libero Joni Vuopio.

Matti Oksasella maalijyvä heti avauksessa kohdallaan!

Toisen jakson alkuun JPS siirtyi johtoon Mikko Böhmin mainiolla kulmalyönnillä. Tunnin pelin kohdalla pääsi Anssi Hännisen "lämäri" yllättämään Kamppari-vahti Kyllösen ja näin tilanne oli kotijoukkueelle 4-2. Hyökkäykset aaltoilivat puolelta toiselle, mutta maalit jäivät tekemättä. JPS puolustus siivosi irtopallot maalinedustalta ja maalia kohti tulleet pallot hoiteli tyylikkäästi toiselle jaksolle veräjän suulle vaihdettu Alex Baranov.

Kamppari valmentaja Levänen peräänkuulutti omalta joukkueeltaan asennetta ja kotijoukkueen "luotsi" Knuuttila  antoi pienen tunnustuksen hyvin luistelleelle miehistölleen. Näin on avattu ison jään kausi. Tästä JPS:n  ensimmäisestä ottelusta ei kannata vielä pitkälle meneviä johtopäätöksiä tehdä, mutta oikealla tiellä ollaan.

Jäähyt : JPS 25 min.   Kampparit 10 min.

Erotuomarit: Halme   Flink - V.Baranov