BANDYLIIGA

Bandyliiga City-leirillä!

 Lauantaina 12.6 oli suunniteltu päivän leiriä Leppälahteen, mutta herra säähaltija oli toista mieltä ja toiminnot siirrettiin Kypärämäen koululle. 

 Aluksi aloitettiin Sami Kalajan hellässä huomassa erilaisilla nopeusvoima-, kimmoisuus- ja tasapainoharjoitteluilla. Keskittyminen harjoitusten laatuun ja oikeisiin palautumisaikoihin olivat myös erityisesti esillä. Lopuksi höntsättiin vähän koripalloa, jossa tarkkakätiset ja vikkelät Tume, Vupi ja Aatu olivat miniturnauksen voittajat.

 Suihkun jälkeen joukkue siirtyi ruokailemaan ja yllätys oli lähes täydellinen kun Timppa laittoi pojat valmistamaan ruokansa itse. Joukkue jaettiin kolmeen ryhmään, jotka  valmistivat oman pastakastikkeensa alusta loppuun. Maittavan ruokailun yhteydessä maisteltiin eri makuja ja Sami jakoi ohessa ravinto-opastusta. Aten, Anssin, Sanden ja Koden jauhelihasta valmistama pasta äänestettiin parhaaksi!!??

 Ruokailun jälkeen siirryttiin lepäilemään ja pitämään palaveria. Aluksi Sami kertoi hiukan omia ajatuksiaan "kuherruskuukaudestaan" JPS:n poikien seurassa. Sami kehui harjoittelumotivaatioita ja painotti yksilöllistä yhteydenpitoa myös lyhyen yhteisharjoitustauon aikana. Sen jälkeen Jykä puhui yleisistä joukkuetta koskevista käytännön asioista, kiittäen myös talkoohengestä. Timppa valotti hiukan  harjoittelu- ja pelikauden tulevia haasteita ja mahdollisuuksia. Palaverin jälkeen vielä pieni lepohetki, jonka muutamat käyttivät taiteelliseen ilmaisuun musiikkiluokassa.

 Sadetta uhmaten joukkue suuntasi tossunsa kohti Laajavuoren kauniita lenkkimaastoja. Reilun tunnin vauhtileikittelyn jälkeen suihku ja katsomaan screeniltä MM-jalkapalloa kera pikkupurtavan sekä virvokkeiden! Ilta sujui mukavasti rupatellen ja Argentiinan peliä arvostellen.

 Suuret kiitokset lerin kaikille järjestäjille ja sen mahdollistajille. Samoin kiitokset kaikille osallistujille!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala