ToPV - JPS 7-3 (3-2)

Tornio lähes varmisti  pudotuspelipaikkansa peittoamalla JPS:n kotonaan 7-3.

ToPV meni jo toisella minuutilla 1-0 johtoon, JPS:n vielä oikoessa jäseniään bussimatkan jälkeen. Saapuminen Haaparantaan meni hiukan tiukille kolaripaikan kiertämisen vuoksi. JPS pääsi kuitenkin peliin ja Rintala ajoi päätyyn ja Oksanen ohjasi tasoituksen. Muutama minuutti myöhemmin Maksimenkon kova ja tarkka kaukolaukaus upposi Tornion verkkoon. JPS:n jäähyillessä Markku Aarni täydensi kahdella maalillaan puhtaan hattutemppunsa ja puoliajalle lähdettiin 3-2 tilanteessa.

Toinen jakso oli tasaista vääntöa alkuun molemmat maalasivat kerran. JPS:n maalista vastasi Matti Oksanen. 4-3 tilanteessa oli JPS:n etsikkoaika, mutta viimeistely tuotti jälleen tuskaa. Ottelun sinetti tuli ToPV:n kulmalyönnistä 83.peliminuutilla. Loput maalit olivatkin sitten aivan turhia, JPS:n nostaessa miehityksensä viimeisiin yrityksiin. Kotijoukkueen kolmen maalin Markku Aarnin lisäksi kannattaa mainita hyvin peliä järjestellýt ja kolme maalisyöttöä saalistanut Veli-Matti Körkkö.

Ottelun ratkaisu koostui monesta tekijöistä. Päällimmäisinä tulee kotijoukkueen hyvin toiminut hyökkäyspeli. JPS:n huono viimeistely sekä vastahyökkäyksiin lähdettäessä syöttöjen tarkkuuden epävarmuus.  Lisäksi ottelun päätuomarin jäähyjen anto herkkyys kyseltäessä pari kertaa "kelloa"!

Jäähyt: ToPV 10 min.   JPS 30 min.