BANDYLIIGA

Pudotuspelipaikan hakuun!

 Nyt on sitten palattava arkeen ja kotoisen sarjamme pariin. JPS:n edustusjoukkue lähtee hakemaan pudotuspelipaikkaa viimeisistä jatkosarjanotteluista.

 Lauantaina saapuu Viitaniemeen Lappeenrannan Veiterä, joka johtaa alempaa loppusarjaa. JPS on kohdannut kahdesti tällä kaudella Veiterän vieraissa ja tuloksina ovat olleet runkosarjassa 5-4 voitto ja loppusarjassa 6-3 tappio. Vihdoin päästään kohtamaan Veiterä kotona. Sarjatauolla harjoiteltiin välillä paukkupakkasissa ja joskus vähin miehin. Nuoret U-19-MM-pelaajat (6kpl) olivat hakemassa hopeamitaleitaan Venäjällä ja pikkukolhujen levon tarpeet verottivat harjoituksissa olijoita. Kaikki näyttäisi kuitenkin olevan kunnossa ja iskukykyinen joukkue on jalkeilla.  Otteluun lähdetään hakemaan kahta pistettä nöyrällä ja päättäväisellä asenteella. Veiterän liukkaat maalivainuiset hyökkääjät on saatava kuriin ja omiin hyökkäksiin terävyyttä varsinkin maalinteko tilanteisiin.

Ottelu alkaa  lauantaina 6.2 poikkeuksellisesti jo klo 14.00! Tervetuloa Viitaniemeen kannustamaan kotijoukkue voittoon!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala