BANDYLIIGA

Veiterä - JPS 6-3 (2-1)

 JPS:n tammikuun toinen vierailu Lappeenrantaan ei tuonut sarjapisteisiin lisäystä, vaan Veiterä otti ison askeleen kohti pudotuspelejä.

 Avausjakso oli tarkkaa peliä kummaltakin. Veiterä oli maalin verran aktiivisempi. JPS:n maalista vastasi Mikko Böhm, joka oli vierasjoukkueen parhaimmistoa illan kamppailussa.

 Toisen jakson alku oli  Veiterän. Osittain JPS:n virheiden avustamana Veiterä karkasi 4-1 johtoon. Böhm kavensi 4-2 vapaalyönnin jälkitilanteesta, mutta Veiterä kuittasi nopeasti kotijoukkueen maalitykin Jarkko Kinnusen kahdella osumalla. Matti Oksanen sinetöi loppunumeroiksi 6-3.

 JPS:n otteet olivat paremmat kuin edellisessä vieraspelissä Botniaa vastaan. Vastus oli tänään parempi ja rokotti virheistä armottomasti. Veiterä hankki paljon kulmalyöntejä, mutta maaleja se ei niistä saanut aikaiseksi. JPS ei lopussa saanut hyödynnettyä Veiterän kolmea yhtäaikasta  jäähyä, sillä palloa ei saatu maaliin muutamista hyvistäkään paikoista. JPS:n maalissa torjui pitkästä aikaa loukkaantumisestaan toipunut Alex Baranov. Muutaman haparoinnin vastapainoksi iltaan mahtui tukku hyviä pelastuksia sekä avauksia, joista yhden tuloksena syntyi JPS.n avausmaali.

Jäähyt:  Veiterä 30min.  JPS 30 min.

 Sarja jatkuu MM-kisatauon jälkeen lauantaina 6.helmikuuta, kun tämän iltainen vastustaja saapuu Viitaniemeen. JPS:n kannalta tärkeä kotiottelu olisi käännettävä voitoksi, jotta haaveet pudotuspelipaikasta säilyisivät vielä hyvinä. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 14.00!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala