JPS - Botnia 10-1 (2-1)

Heti perään toinen kotiottelu oli ensin takkuista, mutta lopussa jo rallateltiin.

Ottelua oli pelattu 5min. kun kotijoukkueen kapteeni Atte Hänninen ajoi päätyyn ja löi kovan maalille. Mikko Böhm ohjasi ilmasta 1-0. Tämän jälkeen peli aaltoili puolelta toiselle. Botnian läpiajon torjui näyttävästi Aatu Valtonen. JPS:n peli oli pitkän tovin sekaisin johtuen kolmesta jäähystä. Botnian yritteliäisyys palkittiin kun joukkueen kapteeni Mikko Aro täräytti kulmalyönnin yläriman kautta verkon perille. Juuri ennen taukovihellystä maalivahti Valtosen pitkästä heitosta karkasi Matti Oksanen maalintekoon.

Toisen jakson alkuun JPS:n parhaana palkittu Pavel Maksimenko pamauti kaksi kulmalyöntiä maaliin ja Oksanen lisäsi vielä tilanteeksi 5-1.  Parikymmentä minuuttia pelattiin tiukkaa keskikentän peliä JPS:n hienokseltaan halliten kenttätapahtumia. Viimeisen vartin aikana alkoi sitten paukkua. Miikael Hyrkäs löi ensimmäisen bandyliigamaalinsa 6-1. Atte Hänninen pienestä kulmasta 7-1. Maksimenkon kulmatykki jyrähti 8-1. Seuraavan Maksimenkon kulman Botnia muuri sai peitettyä, mutta paluupallon lakaisi verkon perille Atte Pihlavamäki, tehden myös ensimmäisen liigamaalinsa. Loppunumerot 10-1 purjehti Valtosen avauksesta jääpallokiituri Anssi Hänninen. Botnian parhaana palkittiin kovasti uurastanut Teemu Määttä. Kotijoukkueessa oli onnistujia leveällä rintamalla, mutta vastapainoksi tuli myös pieniä kolhuja monellekkin pelaajalle.

Sarja jatkuu JPS:n osalta ensi sunnuntaina tämän päiväisen vastustajan kotikentällä. Helsingin vierailulle JPS:n poikien pitää lähteä edelleen nöyrinä, keskittyen tekemään omaa työtään.

Jäähyt:  JPS 50 min.  Botnia 30 min.