JPS - WP-35 5-3 (4-1)

JPS avasi bandyliigan jatkosarjan WP-35:ttä vastaan Viitaniemen kiiltävällä kotijäällään voitokkaasti. Kotijoukkuelta puuttui kokoonpanostaan Joni Vuopio (ruhjevamma) ja Ilari Nikula (flunssa).

Ottelun avausmaali syntyi, kun Tuomas Rintala purjehti tekopaikkaan ja syötti maalitolpan kautta Matti Oksaselle. Hetkeä myöhemmin WP-35 tasoitti JPS:n tuhrittua pallon omaan maaliin. Ottelua oli pelattu 37 min.,kun Varkauden alakerta otti korkealla mailalla maaliin menevän pallon. Tilantesta seuranneen rangaistuslyönnin toimitti varmasti verkon perukoille Visa Knuuttila. Muutama minuutti myöhemmin Tuomas Rintala vei JPS:n 3-1 johtoon ja taukonumeroiksi 4-1 uitti ovelasti Oksanen, Atte Hännisen syötöstä.

Toiselle jaksolle JPS sai unelma-alun. Ensimmäisestä hyökkäyksestä Mikko Böhm otti hallitusti pitkän pallon alas ja laittoi hienon syötön takaviistoon Sampsa Purhoselle, joka ei erehtynyt. Varkaus kavensi melkein perään Jukka Haarakosken kulmalyönnillä. WP-35 sommitteli ajoittain hyviä hyökkäyksiä, mutta JPS:n parhaana palkittu maalivahti Aatu Valtonen hoiteli tilanteet varmaotteisesti. JPS pääsi myös terävillä vastahyökkäyksillä kolisuttelemaan vastustajan maalitolppia pariin kolmeen kertaan. Peliä oli pelattu 71min. kun WP-35:n palkittu Lasse Karppinen syötti takatolpalle, josta Jukka-Pekka Hoffren nosti hallitusti ohi Valtosen. Loppuajan Hännisten veljesten jäähyt aiheuttivat pientä paniikkia JPS-puolustuksessa, mutta takaiskuitta selvittiin ja näin valotaululla komeilivat loppununerot 5-3 JPS:n eduksi.

Jatkosarja jatkuu heti huomenna, kun Botnia saapuu Viitaniemeen testamaan kotijoukkueen työmoraalin sekä henkisen kantin!

Jäähyt: JPS 30min.   WP-35 20 min.