BANDYLIIGA

Runkosarjan viimeinen kotiottelu JPS- KAMPPARIT

 Runkosarjan viimeinen kotiottelu käydään Viitaniemessä keskiviikkona 30.12 klo 19.00. JPS:n vastustajaksi luistelee Kampparit Mikkelistä.

 Tapaninpäivän lumipallotteluissa JPS hävisi Varkaudessa 5-3 ja Kampparit varmisti valioliigapaikan 3-3 tasapelillä kotonaan Veiterää vastaan. JPS hamuaa voittoja kahdesta viimeisestä runkosarjan ottelustaan, tähtäimenään lähtöpisteitä jatkosarjaa ajatellen. Runkosarjan 7. saa kaksi pistettä ja 8. yhden pisteen. Kampparit taas mielii jopa aina runkosarjan neljänneksi.

 Ottelun lähtökohdat ovat jännittävät, sillä JPS:n puolella pelaa kaksi viimekauden Kamppari-pelaaja ja vastaavasti mikkeliläisille paukuttaa maaleja viime talven punapaita Jussi Hyry. Ennen kauden alkua harjoitusottelussa oli Kampparit parempi 6-2, mutta tuohon on turha tuijotella. Päiväkohtainen kunto ja taistelutahto ratkaisee, joskin kyllä Kampparit tähän otteluun suosikkina lähtee.

 Ottelussa vilisee A- ja B-maajoukkue-ehdokkaita. Kamppareista MM-kisoihin Venäjälle on ehdolla Kimmo Huotelin ja maalivahti Kimmo Kyllönen. B-maajoukkueeseen, joka koostuu 1985-90 syntyneistä pelaajista on Mikkelistä ehdolla: Tomi Hauska, Lasse Kyllönen ja Aku Ojanen. JPS:n puolelta B-maajoukkuepaikkaa tavoittelee, Matti Oksanen, Anssi Hänninen ja Sampsa Purhonen!

 Lisäksi 19v.-nuorten  MM-kisoihin paikkaa tavoittelee kuusi JPS:n pelaajaa.

 Ottelu on myös Veikkauksen tulosvetokohteena!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala