WP-35 - JPS 5-3 (3-2)

JPS suuntasi tapaninpäivän ajelun Varkauteen WP-35:n vieraaksi. Ottelu alkoi heti lumisissa merkeissä, kun paikallinen aurauskalusto petti ja keskikentälle jäi lunta. WP-35 hyödynsi tämän paremmin siirtyen 2-0 johtoon. Ensimmäisessä maalissa JPS:n alakerta haparoi ilmapallossa ja toinen syntyi kulmalyönnistä. 22 minuutin kohdalla Matti Oksanen kaadettiin ja hän itse ampui rangaistuslaukauksen varmasti maaliin. Molemmat joukkueet tekivät vielä maalin ja tauolle lähdettiin kotijoukkueen johtaessa 3-2. JPS:n maalin teki jälleen Matti Oksanen.

Toiselle jaksolle lähdettäessä jää oli puhdas ja JPS jopa hienokseltaan hallitsi peliä. 3-3 syntyi WP-35:n pallonhukkauksella ja Oksasen Masin ollessa kärkkäänä paikalla. Maaleja ei vain vierasjoukkue saanut aikaiseksi ja normaalia peliä sotki vielä runsaat jäähypenkillä vierailut joskus jopa ihmetystä herättäneistä tilanteista. Lumen vaikeuttaessa jäässä pelaamista, tuli WP-35:n paremmat ilmapelitaidot esiin. Tomi Herranen teki illan toisen osumansa kovan punnerruksen päätteeksi, pallon jo oltua välillä JPS-vahti Valtosen hyppysissä. Loppunumerot 5-3 laukoi Henrik Kosonen sivurajalyönnistä, joka muutti JPS-pelaajasta suuntaa mennen aivan ylänurkkaan. JPS yritti, mutta jälleen tolppaa lähemmäksi ei päästy. Varkautelaiset siivosivat paremmin maalinedustansa ja olivat ilmapalloissa terävempiä sekä jonkun verran onnekkaampiakin.

Jäähyt: WP-35 45 min.  JPS 70 min.