JPS - AKILLES 1-4 (0-0)

Hieno jääpallokeli ja mukavasti yleisöä todistamassa vauhdikasta JPS:n bandyliigaottelua Porvoon Akillesta vastaan. Bussilastillinen Akilles-faneja loi hienon tunnelman rumpuineen ja lippuineen.

Ensimmäinen jakso oli todella tarkkaa peliä molemmilta joukkueilta. Akilleksella oli muutama vaarallinen maalinteko tilanne, mutta JPS-vahti Valtonen hoiteli ne mallikkaasti. JPS:n paras paikka oli kulmalyönnistä ja sen jälkeisestä hässäkästä. Pelaajien ja kotiyleisön mielestä pallo kävi maalin puolella, mutta valitettavasti ottelun tuomaristo ei ollut samaa mieltä.

Toisen jakson alku alkoi myös tarkalla pelillä, joskin näytti siltä, että Akilles oli saanut hiukan luisteluunsa voimaa lisää. Peliä oli pelattu jo 65min., kun ottelun avausmaali näki päivänvalon. JPS:n Tuomo Koikkalainen iski kulmalyönnin sisään ja kotijoukkue siirtyi riemukkaasti 1-0 johtoon. Viisi minuuttia myöhemmin Akilleksen parhaana palkittu Jani Hietikko purjehti näyttävästi päätyyn ja syötti keskelle. Pallo ajautui JPS-pelaajan kautta Rasmus Lindqvistille, joka ei erehtynyt. 77 minuutilla Petri Parviainen iski hiukan kyseenalaisesti tuomitun rangaistuslyönnin ylänurkkaan ja kolme minuuttia myöhemmin Jari Hyttinen pamautti kulmalyönnin lähes maalin kattoon. JPS yritti ja taisteli, mutta lisämaaleja ei saatu enään kotijoukkueen toimesta aikaan. Andreas Flink kaunisteli aivan ottelun  viimeisillä minuuteilla vielä loppunumeroiksi 1-4, kun JPS oli nostanut puolustajiaan vielä viimeiseen rynnistykseen.

Palkintoa ei vieläkään kotijoukkueelle suotu pisteiden muodossa. Ottelu oli kuitenkin  jännittävää jääpalloviihdettä josta on JPS:n hyvä jatkaa tulevia koitoksia silmällä pitäen. Kotijoukkueen parhaana palkittiin hyvin peliä rakennellut kapteeni Atte Hänninen. Yhtä hyvin palkinnon olisi voinut antaa melkein kelle tahansa muullekkin, niin taistelutahtoisesti pelasi koko joukkue.

Jäähyt: JPS 2x10min  Akilles 2x10min