BANDYLIIGA

JOULUA ODOTELLESSA !

Joulua odotellessa pelataan Viitaniemessä jääpalloa lauantaina. JPS:n bandyliigamiehistö saa vieraita Porvoosta. Sarjan kärkijoukkue Akilles saapuu ärsytettynä Jyväskylään. Edellisessä ottelussa Akillekselle tuli kauden avaustappio ja vieläpä suurinumeroisesti, HIFK:n ollessa parempi luvuin 8-0.

 Akilles on tänä kautena varteenotettava ehdokas aina mestariksi asti. Joukkue sai tukun maamme kärkikaartiin kuuluvia pelaajia sekä oivan ruotsalaisnimen Rickard Anderssonin. Heidän lisäksi muu ryhmä,  maalitykki Rasmus Lindqvistin johdolla on päättänyt vakaasti olla kevään finaalissa.

 Jipsille lauantain iltapäiväpuhde ei tule taaskaan olemaan helppo, mutta kovalla asenteella lähdetään varmasti näyttämään, että kyllä täällä keskellä Suomeakin on tehty joitain asioita oikein. Terveystilanne on toistaiseksi samanlainen kuin muutamissa viime otteluissa. Kokoonpanosta puuttuvat varmuudella pitkäaikaispotilaat Pihlavamäki ja toinen maalivahti Baranov.

 Oman mausteensa otteluun tuo varmasti Akilleksen faniryhmä, joka saapuu sankoin joukoin kannustamaan omiaan Jyväskylään!

Suuntathan sinäkin joulunalus kiireittesi keskeltä askeleesi Viitaniemen tekojääradalle lauantaina 19.12 klo 15.00 !


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala