JPS - OLS 5-9 (3-4)

Ottelu ehti vanheta vain minuutin, kun Anssi Hänninen purjehti päätyyn ja syötti maalille jossa Pavel Maksimenkon maila oli oikeassa paikassa 1-0. Muutama minuutti myöhemmin tuli täydellinen ajatuskatkos JPS-alakerralle ja OLS:n Jarmo Mällinen kiitti lahjasta kaventaen tilanteeksi 1-1. 17 minuutilla kotijoukkueen toinen osuma oli edellisen toisinto. Nyt vuorostaan Atte Hänninen nousi päätyyn ja Mikko Böhm ohjasi JPS:n johtoon 2-1. 24 min. ja OLS kaventaa irtopallosta keskeltä JPS-puolustusta, asialla jälleen kärkäs Jarmo Mällinen. Heti sen jälkeen maaleja tehtailtiin muutamassa minuutissa vielä kolme ja tauolle lähdettiin 3-4 tilanteesta. JPS:n kolmannen osuman teki kotijoukkueen parhaana palkittu Mikko Böhm.

Toisen jakson alku oli kotijoukkueelle murheellinen. OLS tekaisi kaksi nopea maalia ja  pyöritti hyvin peliä sielunaan Samuli Niskanen, jonka illan saldo oli 1+3. Jarmo Mällinen viimeisteli joukkueelleen neljä maalia ollen Niskasen ohella OLS:n näkyvimpiä hahmoja. JPS kapteeni Atte Hänninen teki hyvillä lyönneillään kaksi maalia toisella jaksolla. JPS:n peli ei notkahtanut missään vaiheessa, vaan hyvä taistelu säilyi läpi koko ottelun. OLS oli vain taitavampi, mutta ei kotijoukkueen hirveästi tarvitse hävetä esitystään.

jäähyt: JPS 45 min. OLS 25 min.