Botnia - JPS 1-7 (1-2)

Poikkeuksellisesti Kalliossa kotiottelunsa pelannut Botnia aloitti ensimmäisenä maalinteon. Jakson puolivälissä vapaalyönti painui hiukan maskissa olleen Aatu Valtosen selän taakse. JPS:llä oli hyviä tilanteita, mutta hätäily ja ratkaisevien syöttöjen karkailu piti vierailijat ilman maalia pitkään. 35 min. kohdalla JPS:n kolmas kulmalyönti tuotti avausmaalin Joni Vuopion toimesta. Viisi minuuttia myöhemmin purjehti Vuopio koko kentän läpi ja teki hallitusti taukonumeroiksi 1-2.

Toisen jakson alussa JPS tehtaili kolmeen minuuttiin kolme maalia. 1-3 teki Pavel Maksimenko tyhjään maaliin, Sampsa Purhosen aivan loistavasta esityöstä. 1-4 Ilari Nikula, Mikko Böhmin syötöstä ja Böhm itse latasi 1-5. Peli tasaantui hiukan, mutta sitten iski Kallion kentälle voimakas raekuuro. Jää meni aika röpelöiseksi, vaikeuttaen huomattavasti jäissä pelaamista. JPS hallitsi kuitenkin loppupelin ja tekaisi pari maalia lisää. Atte Hänninen iski vapaalyönnistä 1-6 ja loppunumeroiksi  1-7 teki Matti Oksanen, Maksimenkon syötöstä.

JPS:n koko joukkueen puolustus toimi hyvin ja hyökkäyksiin lähdettiin rivakasti. Helsingin Pyttykerho palkitsi JPS:n hyvin uurastaneen Tuomas Rintalan, vaikka mies jäi tänään ilman tehomerkintöjä. Jäähyt: Botnia 45 min. JPS 25 min.

Ottelut jatkuvat JPS:n osalta 12.12. kotiottelulla OLS vastaan.