BANDYLIIGA

29.11 Botnia - JPS

 Bandyliiga JPS:n osalta jatkuu vierailulla Helsinkiin. Botnia-69 pelaa poikkeuksellisesti kotiottelunsa Kallion kentällä Oulunkylän sijaan.

 JPS:n kahden viime kauden vierailut ovat tuoneet molemmilla kerroilla kirvelevät maalin tappiot. Tätä silmällä pitäen olisi jo aika katkaista kierre ja viedä pisteet Keski-Suomeen. Helpolla ei varmasti Botnia pisteitä luovuta, sillä ottelu on äärimmäisen tärkeä molemmille joukkueille jatkoa ajatellen. Botnian nuorekas ryhmä on alati vaarallinen, varsinkin nopeat vastahyökkäykset tuottavat varmasti päänvaivaa JPS-puolustukselle.

 JPS:n loukkaantuneiden lista sai viikonloppuna yhden lisänimen, kun sunnuntain alkuverryttelyssä maalivahti Alex Baranovin pikkusormesta napsahti jänne poikki. Arvioitu toipumisaika noin kuutisen viikkoa. Pieniä flunssan poikasia on myös ollut liikkeellä, mutta toistaiseksi ei mitään vakavampaa.

 JPS lähtee etelään metsästämään vieraspisteitä allaan hyvä taistelupeli Narukerää vastaan. Siitä on hyvä jatkaa nöyrää ja kurinalaista puolustamista sekä tarkentaa hyökkäyksien päättämistä. Yksi tärkeä asia on myös pysyä pois jäähyaitiosta.


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala