JPS - Narukerä 2-3 (2-0)

JPS ja Narukerä ottivat mittaa toisistaan jo kolmannen kerran tällä kaudella ja ensimmäistä kertaa jaettiin sarjapisteitä. Pisteet matkasivat kotijoukkueen harmiksi Poriin luvuin 2-3.

Ensimmäisen jakson alku oli tarkkaa peliä kummaltakin. Vartin pelin jälkeen alkoi tulla tasaiseen tahtiin jäähyjä molemmille joukkueille. Noin puolen tunnin pelin jälkeen Pavel Maksimenko nousi vahvasti ja vapautti nappisyötöllä Matti Oksasen maalintekoon. Väkevästi kautensa aloittanut "Masi" ei erehtynyt ja JPS siirtyi 1-0 johtoon. Aivan jakson lopulla Oksanen oli jälleen asialla vieden JPS:n 2-0 johtoon, Mikko Böhmin syötöstä.

Toista jaksoa oli pelattu 9 min. kun Narukerän Topi Joensuu pääsi yllättämään pienestä kulmasta maalivahti Valtosen. Muutama minuutti myöhemmin Mikko Kaniin kulmalyönti kävi niukasta maalin puolella mennen jostain muurin jaloista jonkun sentin yli maaliviivan. Sitten oli JPS välillä jopa kahden vajaalla, mutta kesti hyvin Narukerän vyörytykset. Vartti ennen loppua löi Narukerän Timo Niemi voittomaalin vapaalyönnistä. JPS yritti ja painoi peliä Narukerän päätyyn, mutta nyt vuorostaan Narukerän puolustus toimi mallikkaasti siivoten irtopallot maalinedustalta. Kotijoukkueen hyvän taistelun jälkeen harmittaa hiukan, kun ei pistettäkään jäänyt Jyväskylään.

Jäähyt: JPS 60min.   Narukerä 60min.

Sarja jatkuu JPS:n osalta Su 29.11 vierasottelulla Helsingin Botniaa vastaan.